ACOPERĂ MASA DE DINING CU O FAȚĂ DE MASĂ, ȘERVETE ȘI TRAVERSE DE MASĂ SAU CU O MUȘAMA

O masă frumos acoperită creează atmosfera perfectă pentru o seară confortabilă alături de prieteni și familie și o impresie bună invitaților tăi. Condiția necesară pentru a avea o masă acoperită frumos în bucătărie este ca materialele textile: fețele de masă moderne, șervetele și traversele să fie perfect aranjate, toate la locul lor. Adică o față de masă - fie sub formă de țesătură, o mușama impermeabilă de plastic sau de pâslă, un șervet de pânză și nu în ultimul rând traverse țesute lungi pentru decorare.

Poți alege o față de masă în diferite culori: galbenă, verde mentă, gri, albă, albastră, bej sau mușamale cu diferite imprimeuri: flori, carouri sau transparentă. Poți alege și șervete de masă rotunde sau dreptunghiulare din material textil, fire de hârtie, iarbă de mare, plastic.

De asemenea, te poți inspira cum să decorezi o masă frumoasă pentru oaspeții tăi.

69 produse
    69 produse

    DECOREAZĂ O MASĂ FRUMOASĂ PENTRU CINE MINUNATE

    Acestea servesc atât un scop decorativ, cât și un scop practic. Dacă ai o masă delicată pe care dorești să o protejezi împotriva petelor și a zgârieturilor, este bine să cumperi o față de masă decorativă, poți alege din diferite modele și alte accesorii ornamentale pentru mese frumoase. Poți adăuga lumânări, șervețele, vaze pentru flori și alte obiecte de veselă: farfurii, pahare, tacâmuri, boluri, coșuri, pentru o cină minunată alături de prieteni și familie.