Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Două exemple despre cum poți folosi perdele despărțitoare de cameră: pentru un dormitor și pentru un birou de acasă

Cum să-ți transformi casa cu ajutorul perdelelor

Draperiile și perdelele reprezintă adevărate accesorii multifuncționale pentru casă. Nu doar că te protejează de soare, acestea mențin și temperatura optimă în casă în funcție de anotimp: fie că îți dorești să fie mai cald sau mai răcoare. Draperiile sunt de asemenea utile atunci când îți dorești mai multă intimitate. De asemenea, le poți folosi în mijlocul unei camere pentru a crea zone separate sau atunci când vrei să îți amenajezi un dressing.

Păstrează biroul de acasă departe de privirile invitaților

Poți utiliza perdelele și pentru a păstra departe de privirile celorlalți biroul de acasă în zilele în care nu îl folosești.

Într-o cameră de zi în care ai mult spațiu, poate vei dori să dedici o zonă unui birou amenajat acasă. Însă în zilele libere sau după programul de lucru, cine mai vrea să-și amintească de sarcinile de la birou? Poți să tragi draperiile și să te bucuri de timpul liber împreună cu familia și prietenii. O perdea precum AUSTRA în nuanța bej este atât elegantă, cât și diversă din punct de vedere al cromaticii, fiind în același timp un fundal frumos pentru întâlnirile tale online.

Adaugă un pat sau o canapea extensibilă în camera de zi

Atunci când copiii vor crește, își vor dori propria cameră, iar dormitorul sau sufrageria îți va rămâne doar ție. Dacă ai un living mare, de ce să nu creezi o zonă separată pentru patul sau canapeaua ta, folosind câteva perdele? Agață draperiile de tavan și folosește-le pentru a împărți o cameră în două. În acest fel, camera de zi poate include și un colț pentru un pat. 

Asigură-te că draperiile au o culoare pe care o consideri calmă și potrivită pentru somn. Draperiile AUSTRA sunt disponibile în mai multe culori. Perdelele albe precum MARISKO sunt o alegere atemporală și se vor potrivi cu orice decor.

 

Utilizează draperiile pentru a separa diferite zone dintr-o cameră de zi

Dacă nu simți nevoia să închizi complet o anumită zonă din cameră, poți folosi draperii cu un grad mai mare de transparență - sunt ideale pentru a crea o atmosferă lejeră. Perdeaua BOLMEN este disponibilă în două culori: alb-murdar și bej. Ambele au un aspect lejer și aerisit și te pot ajuta să creezi o atmosferă confortabilă și intimă. 

Perdeaua din spatele unei canapele care separă o zonă de living de o zonă de sufragerie
BOLMENPerdea BOLMEN 140x300 bej
2 buc. la 129 Lei
89,99 Lei /buc

Un mediu pentru dormit ordonat și organizat îți poate îmbunătăți somnul, așa că ai grijă de dezordine și de hainele aruncate prin dormitor. Poți crea cu ușurință un dressing în dormitorul tău folosind o perdea pentru a ascunde șinele pentru haine și coșurile pentru haine.

Perdeaua bej din fața unei șine de haine separă o zonă de dormit de o zonă de garderobă
Draperie semiopacă HITRA 140x300 bej
HITRADraperie semiopacă HITRA 140x300 bej
2 buc. la 369 Lei
249 Lei /buc

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Simplitate și stil scandinav: scaunul din lemn masiv de stejar ARNBORG

Simplitate și stil scandinav: scaunul din lemn masiv de stejar ARNBORG