Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

REDUCERE de până la 60% la categoriile de produse selectate

Colecție de mobilier în stil Japandi din pin masiv și culori moi, neutre

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Colecția SOLLERUP este o gamă de piese de mobilier recent intrată în sortiment, dar care a atras deja atenția datorită designului său. Colecția prezintă cu îndrăzneală strălucirea și rezistența lemnului de pin, cu accent pe excentricitate, forme geometrice și linii curate. Prin aceste aspecte, colecția unește armonios materialele naturale și culorile neutre – așa cum putem observa în pernele de șezut ale patului de zi – și acesta este un semn distinctiv al popularului stil Japandi din care se inspiră colecția.

Ce este stilul Japandi?

Japandi este o filozofie care combină elemente de estetică scandinavă și japoneză. Subliniază minimalismul, simplitatea, liniile curate și utilizarea culorilor neutre, creând interioare armonioase, calme și revitalizante, care îmbină eleganța designului japonez cu aspectele funcționale și confortabile ale designului scandinav.

Deși ar putea părea doar un cuvânt la modă folosit în zilele noastre, fuziunea dintre designul de inspirație scandinavă și japoneză este departe de a fi un concept recent. Combinând eleganța armonioasă a interioarelor tradiționale japoneze cu simplitatea esteticii scandinave, această combinație unește două abordări distincte pentru a crea un spațiu de locuit modern, luminos, calm și revitalizant. Japandi este un stil cunoscut în special pentru accentul pus pe materialele naturale, în care mobilierul realizat din materiale precum ratanul a devenit, de asemenea, foarte popular în ultimii ani.

Japandi day bed and coffee table in solid pine in neutral colours
Pat de zi SOLLERUP 204x78 pin masiv/gri
1350 Lei/buc
1699 Lei /buc
REDUCERE 20%
Exclusiv Online
Măsuță cafea SOLLERUP 50x110 pin masiv
450 Lei/buc
649 Lei /buc
REDUCERE 30%
Exclusiv Online
Soft beige cushion on Japandi solid pine day bed
End table or pedestal with shelves in solid pine
Soft sand seat cushion on Japandi style day bed in solid pine

Cu un accent clar pus pe armonie și linii geometrice curate, lemnul masiv de pin din colecția SOLLERUP iese în evidență ca un simbol al abordării minimaliste a designului pentru care Japandi este renumit.

Decorează-ți casa cu culori neutre

Indiferent dacă îți plac nuanțele de verde prăfuit, albastrul subtil, nuanțele de gri sau o altă culoare discretă, colecția SOLLERUP – la fel ca mobilierul și decorul în stil Japandi în general – este foarte potrivit pentru a-ți decora casa în culori neutre. Colectia este ideală în special pentru cei care apreciază decoul în nuanțe de bej, asa cum poate fi văzut în următoarea imagine.

Japandi-style sideboard in solid pine
Bufet SOLLERUP 2 uși pin masiv
500 Lei/buc
649 Lei /buc
REDUCERE 22%
Exclusiv Online
Japandi sideboard in solid pine with minimalistic table lamp in white
Bufet SOLLERUP 2 uși pin masiv
500 Lei/buc
649 Lei /buc
REDUCERE 22%
Exclusiv Online

Accesorii în stil Japandi care completează colecția SOLLERUP

Pentru a completa simplitatea și liniile curate ale colecției SOLLERUP, poți lua în considerare să-ți decorezi casa cu piese de decor care se îmbină perfect cu accentul lui Japandi pe culori neutre și materiale naturale. Elementele de luat în considerare includ iluminatul decorativ, măsuțele de cafea și de colț și decorațiunile în general. Pentru mai multă inspirație, poți vedea produsele de mai jos.

Descoperă mai mult

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Simplitate și stil scandinav: scaunul din lemn masiv de stejar ARNBORG

Draperiile te pot ajuta să ții la distanță zgomotele, căldura și frigul

Cum să-ți transformi casa cu ajutorul perdelelor