Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Scaun de dining din stejar cu sezut din stejar masiv, tapitat cu material in culoarea alb murdar

Simplitate și stil scandinav: scaunul din lemn masiv de stejar ARNBORG

Îmbrățișează confortul și aspectul cald al scaunului de dining din stejar ARNBORG, o combinație creativă între designul scandinav minimalist și nuanța caldă a stejarului natural. Scaunul din stejar se integrează perfect în spațiul de dining al casei tale, aducând o notă de minimalism, confort și stil în același timp. Datorită aspectului său luxos, va transforma spațiul de luat masa într-un loc confortabil și relaxant - perfect pentru a lua prânzul sau cina cu familia și prietenii. Scaunul de dining ARNBORG este disponibil și în varianta neagră dacă preferi să decorezi casa în culori contrastante și închise.

Combină stejarul natural cu designul scandinav

Scaunul din stejar ARNBORG este un exemplu excelent a ceea ce se întâmplă atunci când combini stejarul, un material natural, cu principiile de design scandinav. Scaunul de dining este o adevărată piesă de design, cu linii simple și accent pe minimalism. Liniile curbate naturale și liniile drepte sunt combinate pentru a crea un scaun foarte apreciat în ceea ce privește estetica. Simplitatea acestuia face din scaunul de dining ARNBORG o piesă de mobilier care se potrivește perfect în orice locuință modernă.

Scaune de stejar în jurul mesei rotunde cu blat de sticlă

Scaunele ARNBORG ca parte dintr-un set de dining

Un avantaj al scaunului de dining din stejar ARNBORG, așa cum se întâmplă cu o mare varietate de scaune de dining din sortimentul nostru, este că scaunul este disponibil pentru a fi achiziționat ca o singură bucată, dar și ca parte dintr-un set de dining care include o masă și scaune de dining. Pentru a vedea toate variantele de seturi de dining disponibile, poți intra aici.

ARNBORG și GRIBSKOV: set format din masă și scaune din stejar

Seturile noastre de dining, care includ scaunul ARNBORG și masa GRIBSKOV, care este realizată din stejar masiv și furnir de stejar, sunt piese de mobilier foarte populare.

Folosește scaunul din stejar ARNBORG în biroul tău

Pe lângă utilitatea ca scaun de dining, scaunul ARNBORG poate fi folosit și ca un scaun de birou. Așează-l la birou și poți lucra confortabil în timp ce te bucuri de aspectul său foarte estetic.

Scaun din stejar masiv, vitrină din stejar și birou din bambus

Îmbunătățește confortul casei tale cu lemnul masiv

Decorarea caselor noastre cu frumusețea lemnului natural este o tendință care nu dispare niciodată. Lemnul natural adaugă căldură și confort unei locuințe, în timp ce creează o atmosferă plăcută, perfectă pentru relaxarea de care avem nevoie în viața noastră de zi cu zi. Piesele de mobilier și decorațiunile din lemn natural nu sunt potrivite doar pentru plăcerea vizuală, dar sunt potrivite și pentru a înfrumuseța mintea și sufletul. Pentru mai multă inspirație despre modul în care lemnul natural se poate potrivi locuinței tale, descoperă colecția noastră RY, care include mobilier din stejar masiv și furnir de stejar din componente de stejar de înaltă calitate.

Alegerea accesoriilor și a decorului pentru mobilierul tău din stejar

Cand vine vorba de amenajarea unei locuinte cu mobilier din stejar, este ideal sa alegi accesorii și decorațiuni in forme si culori care se îmbină perfect cu frumusețea lemnului natural. Culorile neutre, calme, cum ar fi albul, nuanțele de bej, verdele prăfuit, trandafiriul și alte culori similare subtile sunt prefecte pentru asta. 

Descoperă mai mult

MARKSKEL: gama de mobilier cu note rustice

MARKSKEL: gama de mobilier cu note rustice

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră