Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Biblioteci cu trei sau cinci rafturi realizate cu furnir de stejar

Descoperă colecția RY: mobilier în nuanța caldă a stejarului

Colecția RY include piese de mobilier în nuanța caldă a stejarului care combină atmosfera clasică, atemporală, cu designul minimalist contemporan. Cu mobilierul realizat din furnir de stejar de înaltă calitate, poți adăuga o notă de confort casei tale.

Decorează-ți casa cu nuanța caldă a stejarului

Există multe variante din care să alegi atunci când vrei să te bucuri de nuanța stejarului în casa ta. La fel ca mobilierul din stejar masiv, mobilierul realizat din furnir de stejar prezintă frumusețea naturală a stejarului, adăugând în același timp o notă de eleganță atemporală casei tale. Multe piese de mobilier în nuanța stejarului – inclusiv colecția RY – sunt realizate din furnir de stejar și PAL, de aceea sunt mai ușoare și le poți găsi la prețuri accesibile, deoarece stejarul masiv va face ca piesele de obilier să fie grele.

Biblioteca RY din furnir de stejar

Două biblioteci minimaliste din furnir de stejar cu trei și cinci rafturi

Gama de etajere RY este disponibilă în două dimensiuni – o etajeră cu trei rafturi și o altă variantă mai înaltă, cu cinci rafturi. Ambele versiuni ale bibliotecii din furnir de stejar au o placă în spatele celui de-al doilea raft.

Așează mai multe etajere una lângă cealaltă dacă vrei să creezi un spațiu de depozitare în casa ta care să fie și practic și estetic – piesele se aliniază frumos împreună pentru a crea o piesă „unică” de mobilier din stejar fără sudură vizual.

Măsuță de cafea RY din furnir de stejar

Cu același aspect minimalist și finisaj îngrijit pe care îl vedem la etajerele RY, măsuța de cafea RY invită, de asemenea, natura și căldura în interiorul casei tale. Măsuța de cafea RY este disponibilă în două dimensiuni, astfel încât să o poți combina cu diferite piese de mobilier, indiferent dacă ai un fotoliu, o canapea în formă de U sau o câteva scaune.

Birou RY din furnir de stejar

Biroul din stejar RY este pe cât de funcțional, pe atât de atrăgător. Minimalist și robust, biroul poate deveni piesa centrală a spațiului de lucru de acasă sau un spațiu creativ revigorant. Îmbinările dintre diferitele piese ale biroului sunt interconectate fără să fie vizibile, subliniind și mai mult biroul RY ca o piesă decorativă simplă, dar atrăgătoare. Folosește sertarul discret al biroului pentru depozitarea instrumentelor și a materialelelor pentru activități creative.

Sortimentul nostru include și alte game de mobilier din care te poți inspira pentru a-ți mobila întreaga locuință. Printre acestea se numără gama LIMFJORDEN sau gama VANDSTED care include mobilier din bambus.

Care sunt caracteristicile mobilierului din stejar?

Mobilierul din stejar se referă la piese de mobilier realizate în principal sau în întregime din lemn de stejar. Deoarece stejarul este un material foarte des utilizat pentru mobilier, lemnul de esență tare este folosit pentru o mare varietate de piese de mobilier: mese din stejar, biblioteci din stejar, măsuțe de cafea din stejar și birouri din stejar.

De ce este folosit stejarul pentru mobilier?

Stejarul este un lemn de esență tare durabil și frumos, cunoscut pentru rezistența, longevitatea și frumusețea sa naturală. Cu o îngrijire adecvată, mobilierul din stejar poate rezista foarte mult timp. Timp de multe secole, stejarul a fost apreciat pentru modelul său, precum și pentru tonurile sale calde. Din acest motiv, rămâne unul dintre cele mai populare tipuri de lemn de esență tare până în prezent.

Mobila din stejar va reveni în tendințe?

Mobilierul din stejar este în general privit ca având atât un aspect atemporal, cât și unul clasic. Datorită calităților sale rezistente în timp, multe piese de mobilier din stejar prezintă frumusețea naturală a lemnului brut. Acest lucru înseamnă, că de-a lungul timpului, mobilierul din stejar și-a menținut, în general, un nivel ridicat de popularitate, fiind mai puțin afectat de tendințe. Din aceste motive, putem spune că mobilierul din stejar nu s-a demodat niciodată.

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Simplitate și stil scandinav: scaunul din lemn masiv de stejar ARNBORG

Simplitate și stil scandinav: scaunul din lemn masiv de stejar ARNBORG