Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Vază din ceramică pe un piedestal, bol alb, plantă artificială într-un coș împletit și perne decorative pe o bancă

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

A venit primăvara și acum te poți bucura de o oportunitate uimitoare de a-ți împrospăta casa. Produsele din noua colecție de primăvară Nordic Mood subliniază nuanțele calde și materialele naturale și confortabile ce aduc o notă de prospețime.

Verde proaspăt de primăvară

Când te pregătești pentru primăvară, plantele verzi reprezintă elemente decorative minunate, care dau viață oricărei încăperi din casa ta. Dacă nu mai ai răbdare ca plantele tale să crească, plantele artificiale sunt o soluție bună.

Plantele artificiale verzi ASGAR și OLIVER oferă un aspect natural și împreună cu coșul decorativ și funcțional INGVER le poți agăța pe perete, bucurându-te la maximum de aspectul lor organic.

Pe lângă agățarea plantelor, INGVER poate fi folosit și pentru a depozita chei, lumini pentru biciclete și alte necesități.

Planta artificială CELIUS adăugă o notă de verde casei tale, iar în combinație cu ghiveciul SIVERT, parcă invită natura în casa ta.

Citește mai multe sfaturi pentru a-ți împrospăta casa și grădina cu plante artificiale

Pernele decorative adaugă un plus de confort casei tale. NATTLILJA și BELLIS au ambele nuanțe calde împodobite cu dungi în diferite culori, care oferă o atmosferă caldă, făcând ca orice scaun sau canapea să se simtă mai confortabil.

Contraste armonioase

Încălzește-te cu pătura matlasată SOMMEREIK în serile răcoroase de primăvară. Când nu este folosită, pătura matlasată poate fi depozitată în coșul MICHAEL. Culoarea sa naturală maro creează un contrast frumos cu culoarea albastră proaspătă a păturii SOMMEREIK.

Coșul MICHAEL este realizat din papură și are mânere deci este și plăcut estetic dar și practic. Prin forma sa, MICHAEL este perfect pentru depozitarea articolelor de zi cu zi precum reviste, tricotaje sau pături - și, în același timp, coșul este perfect și pentru un picnic sau o excursie la plajă.

Accente decorative încântătoare

Elementele decorative mici, cum ar fi vaze, boluri și suporturi de lumânare, adaugă un plus de atmosferă primăvăratică casei tale. Acest efect este deosebit de evident dacă aceste articole au un aspect lejer, cum ar fi vaza CARLO, bolul HILMIR și suportul de lumânare ALLAN.

Ce este Nordic Mood?

De patru ori pe an, echipa noastră de Design din Danemarca alege anumite produse care se potrivesc între ele și care urmează trendurile curente și le include în colecția Nordic Mood.

Colecția Nordic Mood este disponibilă pentru o perioadă limitată.

Produsele sunt acum disponibile pentru vânzare în toate magazinele JYSK și pe JYSK.ro.

Descoperă mai mult

Noua colecție Nordic Mood: un decor scandinav cu note calme și elegante

Noua colecție Nordic Mood: un decor scandinav cu note calme și elegante

MARKSKEL: gama de mobilier cu note rustice

MARKSKEL: gama de mobilier cu note rustice

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP