Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Iarbă artificială de exterior în jardiniere gri și și trei plante artificiale de interior

Decorează-ți casa și grădina cu plante artificiale

Plantele verzi si florile dau viață si căldură unui decor interior minimalist, dar pot avea si un efect de relaxare în casele cu multe obiecte și culori. Florile și plantele sunt perfecte pentru accesorizarea unui spațiu, dar dacă nu ai timp să ai grijă de plante, poate fi dificil să le ții pe toate în viață. 

Unii s-ar putea să nu prefere plantele artificiale, dar nu există niciun motiv pentru asta. Avem o gamă largă de flori și plante artificiale de cea mai bună calitate care imită foarte bine plantele naturale. Drept urmare, îți vei putea decora cu ușurință casa - în interior și în exterior - cu flori și plante artificiale frumoase. 

Green artificial plants in different shapes and sizes

De ce să alegi plante artificiale?

Avantajele plantelor artificiale față de cele reale sunt multe, așa că dacă mai ai nevoie de motive pentru care să adaugi mai multe plante artificiale în decorul casei tale, le poți găsi în acest blog.

În primul rând, plantele artificiale sunt grozave pentru că nu au nevoie de prea multă întreținere. Nu mai trebuie să te gândești dacă ai udat prea mult sau prea puțin planta respectivă. Plantele tale artificiale vor fi mereu verzi și proaspete și vor avea nevoie de un minim de efort din partea ta. Acest lucru va face ca plantele artificiale să fie o soluție perfectă pentru casa ta de vacanță sau dacă ai un program care îți cere să calatorești mult și ești plecat de acasă pentru perioade mai lungi. 

Three green artificial plants in grey planters and in different sizes and shapes
Plantă artificială STEINAR Ø25x30cm
STEINARPlantă artificială STEINAR Ø25x30cm
2 buc. la 79,99 Lei
54,99 Lei /buc

 

Un alt avantaj este că poți așeza plantele artificiale oriunde vrei. Nu este nevoie să iei în considerare temperatura camerei sau dacă primesc prea puțină sau prea multă lumină.

Cu plante artificiale care imită plantele naturale, casa ta va arăta mereu proaspătă și primitoare pentru oaspeții neinvitați. Folosiți plante artificiale de grădină pentru a vă menține terasa sau balconul mereu luxuriant.

Two grey planters with artificial garden plants

 

În plus, plantele artificiale sunt o soluție bună dacă în familie există membri care au alergii la diferite plante sau la flori, ceea ce înseamnă că nu va trebui să intre în contact cu anumite tipuri de plante de apartament. 

Plante artificiale pe care le poți așeza afară

Toată lumea cunoaște acel colț din grădină, de pe balcon sau de pe terasă, unde este puțin mai dificil să creezi o oază de verdeață. Acest lucru se poate datora faptului că există prea multă umbră sau prea mult soare care provoacă uscarea plantelor și a florilor. În unele locuri, vântul poate să bată mai puternic, iar asta va face mai dificilă decorarea cu plante și flori. În astfel de zone mai dificil de decorat cu plante naturale, plantele artificiale pot fi de mare ajutor. Alege câteva plante înalte și decorează-ți spațiul de relaxare în aer liber cu plante artificiale de exterior:

 

Plantele artificiale de grădină sunt, de asemenea, foarte utile ca separatoare pentru diferite zone de pe terasă sau în grădină. Dacă ai la dispoziție un spațiu în aer liber de mari dimensiuni, folosește mai multe jardiniere de grădină pentru a separa zona de relaxare de zona de luat masa.

 

Tot ce trebuie să faci este să te bucuri de frumsețea plantelor artificiale de exterior și să nu uiți să le protejezi de vreme rea, exact așa cum ai face cu plantele naturale.

Cum să cureți plantele artificiale

Plantele artificiale nu au nevoie de apă sau îngrășământ și nu le vor cădea frunzele în bătaia vântului, însă și acestea au nevoie de îngrijire pentru a-și păstra aspectul timp îndelungat. Praful poate fi problema principală atunci când vine vorba de plante artificiale.

Păstrează-ți florile artificiale frumoase ștergându-le cu o cârpă umedă. Nu ai nevoie de niciun produs special de curățare, doar de o cârpă puțin umezită cu care să cureți praful. Dar asigură-te că se vor usca ușor după ce le-ai șters pentru a le păstra forma și culoarea.

Descoperă mai mult

Ghid: cum alegi cutia potrivită pentru depozitarea pernelor de grădină

Ghid: cum alegi cutia potrivită pentru depozitarea pernelor de grădină

Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

Ghid: cum găsești umbrela de soare potrivită pentru grădina ta

Ghid: cum găsești umbrela de soare potrivită pentru grădina ta

Cum să alegi masa potrivită pentru grădină, terasă sau balcon

Cum să alegi masa potrivită pentru grădină, terasă sau balcon