Perne confortabile de grădină pentru scaune și bănci

Vezi gama noastră de perne pentru scaune, special concepute pentru scaunele de grădină. Alege dintr-o varietate de modele. Pernele de scaun sunt aproape indispensabile pentru a face spațiul exterior să fie mai confortabil și să petreci afară multe ore vara. Scaunele de grădină sunt, de obicei, un pic mai dure și nu au incorporată o căptușeală așa cum au scaunele de dining, deoarece scaunele de grădină trebuie să poată rezista mediului exterior tot timpul anului. Prin urmare, este o idee bună să cumperi pernuțe din microfibră pentru scaunele tale de grădină.

15 produse
    15 produse

    O varietate de perne pentru diferite piese de mobilier 

    La JYSK vei găsi o gamă largă de perne pentru spătar, perne pentru șezlong și perne de grădină pentru scaune fără spătar sau perne pentru paleți. Găsești perne de grădină cu formă rotundă, pătrată sau dreptunghiulară, cu diferite grosimi, modele și culori. Poți aduce, de asemenea, perna de scaun la plajă sau la camping. 

    Adaugă un plus de confort cu o pernă de grădină

    Indiferent dacă preferi lemnul masiv, metalul și răchita sau scaunele pliabile, bucură-te de confort prin adăugarea unei perne de scaun. O pernă de scaun are, de obicei, umplutură din fibre sau spumă pentru a fi cât mai confortabilă. Colecția sezonieră de perne pentru scaune de terasă de la JYSK este concepută pentru a se potrivi cu majoritatea formelor și dimensiunilor scaunelor și adesea vine cu legături pentru a le prinde pe spătarul sau baza scaunului. Alege o variantă de culoare care să completeze designul mobilierului de exterior.