Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Set de baie pe un covoraș de baie cu prosoape de mâini pe fundal

Adaugă puțină culoare și creează o baie modernă

Dacă ți se pare că baia ta are un aer puțin cam monoton din cauza pereților vopsiți în alb, te anunțăm că există câteva trucuri ușoare cu ajutorul cărora poți să creezi energie și dinamism în acest spațiu. 

Un prosop de mâini într-o nuanță pastelată poate fi un truc simplu prin care să obții asta. Combină culorile prosoapelor pentru mai multă diversitate sau pentru a distinge mai ușor între prosopul fiecărui membru al familiei. 

Hand towels in three colours hanging from a rail

 

Atunci când calci pe un covoraș de baie pufos, într-o culoare neutră, poate deveni o plăcere să părăsești dușul dimineața. Covorașul de baie NORBERG, gros și luxos, este marcat cu eticheta OEKO-TEX® și are pe spate un strat de latex antiderapant, astfel încât să nu alunece pe gresie, în mediul umed din baie.

Bathroom mat with bathroom set and scented oil
KISADozator săpun KISA glazurat
30 Lei/buc
44,99 Lei /buc

 

De asemenea, un dozator de săpun, o perie de toaletă și un suport pentru periuța de dinți pot oferi băii un aspect unitar, care să te încânte de fiecare dată când intri în baie. 

Bathroom set on a bathroom mat with towels in the background

 

Ai nevoie de mai multă inspirație? Poți face o mini-redecorare pentru baie cu buget mic

Dacă dorești să mergi puțin mai departe cu decorarea băii - sau dacă ai nevoie de puțin spațiu suplimentar pentru depozitare, adaugă un sistem de rafturi, așa cum este SULVIK, care îți permite să depozitezi și să păstrezi la vedere parfumul sau produsele preferate pentru corp și pentru păr pe două rafturi. Iar culoarea verde mentă îl va face și mai atragător.

Bathroom shelving unit with storage jar, toothbrush holder, soap dispenser and scented oil in a bathroom

 

În general, acestea sunt accesoriile de baie de care ai nevoie pentru a-ți redecora baia într-un stil modern. Printre noutățile de primăvară de la JYSK, poți găsi și mai multe idei de redecorare:

Foarte ingenioase sunt accesoriile pentru duș din silicon, RUNDVIK, care se pot agăța în cabina de duș și îți permit să păstrezi la îndemână sticlele de șampon și de gel de duș într-una din extensii. Periuța de dinți VIDJA realizată din bambus reprezintă o alternativă ecologică la variantele de plastic. Portfardul KINNA este disponibil în două nuanțe, și îți oferă un aspect elegant și luxos atât acasă, cât și atunci când pleci în călătorie sau în vacanță. Iar inelele pentru perdele de duș VARA cu aspect auriu pot adăuga puțină strălucire atunci când îți începi dimineața în duș. baie

Descoperă mai mult

Noutăți: accesoriile de baie preferate ale Buyerului nostru Kathrine

Noutăți: accesoriile de baie preferate ale Buyerului nostru Kathrine

Seturi de prosoape: de ce să le alegi pentru baia ta

Seturi de prosoape: de ce să le alegi pentru baia ta

Răspândește atmosfera estivală în baia ta cu noua colecție Nordic Mood

Răspândește atmosfera estivală în baia ta cu noua colecție Nordic Mood

Cum să speli prosoapele noi

Cum să speli prosoapele noi