Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Super oferte la mobilierul de grădină | Până la 50% reducere 

Baie cu seturi de baie, prosoape, coș de toaletă și tăvi

Răspândește atmosfera estivală în baia ta cu noua colecție Nordic Mood

Produsele din noua noastră colecție pentru baie Nordic Mood au culori pastelate și plăcute și materiale care te inspiră și îți permit să aduci atmosfera zilelor de vară în spațiul băii tale.

De exemplu, setul de baie EDSVALLA este piesa centrală a noii colecții și include un dozator de săpun, o savonieră și un suport pentru periuță de dinți.


Produsele sunt parțial realizate din sticlă reciclată în două culori proaspete care îți permit să integrezi discret o atmosferă estivală în oaza ta de relaxare de acasă.

Dozator de săpun, suport pentru periuță de dinți cu periuțe de dinți și tavă pentru bijuterii într-o baie
Suport periuțe EDSVALLA galben
20 Lei/buc
26,99 Lei /buc
REDUCERE 25%
Nou
Dozator săpun EDSVALLA sticlă reciclată galben
22,50 Lei/buc
34,99 Lei /buc
REDUCERE 35%
Nou


Culorile frumoase din gama de produse EDSVALLA pot fi combinate cu tăvitele de bijuterii în formă de nufăr FORSBACKA disponibile în trei combinații de culori diferite, care vor răspândi bucurie în orice baie.

 

Prosoapele moi TORSBY completează decorul estival. Culorile lor proaspete și dungile creează atât un contrast atrăgător, cât și un contrast subtil cu sticla și porțelanul din baie.


Perdeaua de duș GREVIE apropierea verii, cu frumosul model floral pe fundalul alb. Menționăm și suportul ALSTER care face parte dintr-o gamă de rafturi de baie cu aspect auriu, care îți oferă posibilitatea să creezi un spact unitar în baia ta.

Descoperă mai mult

Întâmpină vara cu o varietate de culori în tendințe

Invită căldura primăverii în casa ta cu noua colecție Nordic Mood

Cum să speli prosoapele noi

5 sfaturi despre cum să îți decorezi casa cu textile