Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Cadouri de Crăciun și decorațiuni pentru casă în stil scandinav

Idei de cadouri de Crăciun pentru el și ea

Crăciunul este aproape, așa că a venit timpul pentru întrebarea pe care ți-o pui în fiecare an: ce cadou ar trebui să le oferi persoanelor importante din viața ta?

Cadouri de Crăciun pentru toți

Când mergi în căutarea cadoului perfect de Crăciun, un aspect poate fi de mare ajutor: să observi de-a lungul anului dacă îi lipsește sau își dorește ceva anume. Poate observi că lenjeria de pat ar putea fi înlocuită sau îți menționează că și-ar dori un halat de baie, că își dorește o pernă sau o plapumă nouă sau că în casa lui ar arăta bine câteva obiecte noi de decor.

Cadouri de Crăciun pentru îngrijirea personală

 

Îngrijirea personală arată diferit pentru fiecare. Pentru cineva, este la fel de simplu ca să faci un duș lung și apoi să folosești un prosop moale. În timp ce pentru alții ar putea fi să își extindă rutina de îngrijire a pielii sau să redecoreze baia ca într-un sanctuar.

Un lucru este sigur: să aloci chiar și câteva minute pentru bunăstarea ta este un lucru esențial.

Cadouri clasice de Crăciun pentru ea și el

Un cadou clasic de Crăciun sunt prosoapele. Prosoapele de baie, prosoapele de mână și prosoapele de plajă sunt toate cadouri grozave, mai ales dacă sunt de înaltă calitate. Poți oferi prosoape în culori unice sau poți merge pe varianta sigură: albastru, alb sau gri.

 

Alte idei clasice pentru cadourile de Crăciun sunt pilotele și pernele. Ține cont de faptul că alegerea pernei și plapumei este una foarte individuală. Dacă nu ai o plapumă sau o pernă anume pe lista de dorințe, atunci alege-o pe cea care crezi că i se potrivește cel mai bine în funcție de stilul de dormit. Citește ghidul nostru pentru alegerea plăpumii și ghidul pentru alegerea pernei dacă ai îndoieli cu privire la ce plapumă și pernă să alegi.

Vezi aici sortimentul nostru de perne

Vezi aici sortimentul nostru de plăpumi

Amintește-ți că cel căruia îi dăruiești cadoul îl poate returna sau schimba oricând la JYSK. Indiferent dacă ai achiziționat un produs online sau dintr-un magazin, îl poți schimba sau returna fără limită de timp.

Un cadou de Crăciun care va înfrumuseța dormitorul

Un alt cadou popular și clasic este lenjeria de pat. La fel ca în cazul prosoapelor, folosim lenjeriile de pat în fiecare zi. La JYSK avem o selecție mare de lenjerii de pat din diferite materiale, cu diverse culori și modele, ceea ce te va ajuta să găsești cu mai multă ușurință lenjeria de pat perfectă pentru el sau ea.

One bedroom with khaki bed linen and one with blue bed linen

 

Petrecem mult timp în dormitor și, prin urmare, acesta ar trebui să fie cât mai confortabil și relaxant. Oferă un cadou care va fi util în dormitorul celui care se va bucura de cadou, cum ar fi câteva perne decorative sau o cuvertură de pat:

Un cadou estetic de Crăciun pentru el și ea

Un cadou perfect pentru cei care iubesc decorațiunile interioare, sau pentru cei care pur și simplu vor să facă mici schimbări în decorul casei lor. Decorațiunile pentru casă sunt excelente atunci când vrei să le dăruiești drept cadouri de Crăciun, deoarece există atât de multe variante din care să alegi – și este ușor să găsești ceva pentru orice buget.

 

Explorează categoria noastră de articole pentru casă sau inspiră-te din articolele selectate aici:

Un cadou de Crăciun pentru gameri

Dacă nu ești tu însuți un gamer, poate fi de ajutor să știi ce să cumperi pentru gamerul din viața ta.

Three gaming chairs with green, orange, and grey details

 

Pentru a te ajuta să găsești un cadou potrivit, am făcut o selecție cu cele mai apreciate articole din care să alegi:

 

La final, amintește-ți care este cel mai bun cadou din jurul oricărui brad de Crăciun: prezența prietenilor și a familiei.

Descoperă mai mult

Ghid complet pentru alegerea prosoapelor

Ghid complet pentru alegerea prosoapelor

Noutăți: accesoriile de baie preferate ale Buyerului nostru Kathrine

Noutăți: accesoriile de baie preferate ale Buyerului nostru Kathrine

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale