Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Design scandinav și gamă variată:  JYSK BUSINESS TO BUSINESS

Pătură matlasată, perne și vază în culorile alb, bej și gri

Natura și liniștea se întâlnesc în noua colecție Nordic Mood

Dată:

Categorie: Inspirație, Trenduri

Cuvinte cheie: nordic mood

Noua colecție Nordic Mood creează armonie în casă cu forme rotunde și culori calde.

„În această ediție a colecției Nordic Mood, ne-am concentrat pe combinarea produselor care creează un sentiment de armonie în casă. În același timp, am lucrat cu nuanțe neutre așa cum sunt albul și bejul și am adăugat câteva detalii negre pentru a păstra o stare de calm și estetica scandinavă”, spune Tina Nymann, care este Category Buyer la JYSK.

Quilted blanket, cushions and vase in white, beige and grey colours

Textile de casă cu aspect modern, brut

Perna decorativă HVITVEIS, de exemplu, și-a modificat aspectul simplu atunci când am integrat în design și o linie neagră, oferind pernei de culoare albă un aspect modern, brut. Aceleași nuanțe și elemente de design pot fi observate și în pătura matlasată FAGERKLOKKE. Perna și pătura pot fi combinate și așezate pe o bancă sau pe scaunele de la masă. Masa de dining poate fi decorată cu farfuriile rustice TONE care aduc un plus de naturalețe spațiului interior sau exterior. 

Quilted blanket and two cushions in white, beige, and grey colours

 

De asemenea, poți aduce pătura matlasată FAGERKLOKKE afară atunci când soarele strălucește. Este nevoie doar să împăturești câteva prosoape de bucătărie SIVBLOM în coșul AGNE și vei fi pregătit pentru un picnic de primăvară în grădină.

Two cushions in white, beige, and grey colours and basket

Decor scandinav cu o notă rustică

Primăvara este schimătoare și aduce întotdeauna diferite tipuri de vreme, așa că produsele din această colecție se concentrează și pe crearea unei senzații de confort în interior. De exemplu, poți obține o atmosferă plăcută cu lumânarea BOSSE și sfeșnicul KEVIN.

Black candlestick in sound shapes and rustic, grey candle

 

„BOSSE este un alt exemplu de produs în care combinăm aspectul natural și autentic, creând o lumânare într-o formă din beton, care îi conferă un aspect rustic. În același timp, am adăugat și cuvântul „Armonie” pentru a scoate în evidență sentimentul de confort”, spune Tina Nymann.

Poți decora o bibliotecă cu lumânările BOSSE și cu vaza SOFUS, care păstrează aceleași forme rotunde și combină stilul rustic cu aspectul ceramic.

Round, white vase with brown vertical stripes

 

Colecția Nordic Mood este disponibilă în magazinele noastre și pe JYSK.ro începând cu 29 aprilie.