Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Politică de confidențialitate

JYSK Romania SRL, societate româna cu sediul in  Bd Iuliu Maniu 560A, Militari Shopping, București, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J40/15662/2013, cod unic de înregistrare fiscală RO18107744, este operator cu date de caracter personal înregistrat la Registrul General al Agenției Naționale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, cu numărul 31434.


Colectarea datelor cu caracter personal 

 

Datele de identificare pe care utilizatorul site-ului Jysk.ro le oferă atunci când realizează o comandă pe site, se abonează la newsletter sau participă la un concurs pot fi folosite pentru contactarea respectivului utilizator cu scopul de a-l informa pe acesta cu privire la comanda făcută, informarea cu privire la campaniile JYSK și la produsele JYSK și pentru activitatile de marketing desfășurate de societate și partenerii săi, cu respectarea dispozițiilor legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

Colectarea datelor se face prin instrumente specifice precum: aplicația de gestiune a newsletterului aplicația de comenzi online Click & Collect, bifarea opțiunii de abonare la newsletter din aplicația Click & Collect, salvarea in baza de date ca urmare a participării utilizatorilor la diverse concursuri și campanii publicitare organizate de JYSK România.  


Informații oferite de utilizatori prin intermediul abonării la newsletter 

 

Datele ce vor fi salvate in baza de date sunt: adresa de e-mail a utilizatorului, numele și prenumele. Pentru serviciul Click & Collect, datele ce vor fi stocate sunt: adresa de e-mail a utilizatorului, numele și prenumele și numărul de telefon.

 

Optarea pentru abonarea la newsletterul JYSK implică acordul persoanei care dorește să se aboneze ca datele sale personale – nume, prenume, adresa de e-mail - să fie păstrate și prelucrate de compania JYSK România.

 

JYSK România se obligă să nu divulge către terți datele personale stocate în baza de date, cu excepția partenerilor de marketing și altor servicii, cu care există contracte în acest sens și care se obilgă să îndeplinească aceleași cerințe cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. De asemenea, informațiile cu caracter personal pot fi divulgate către organele statului, în situația în care există o cerere expres din partea acestora și legea o impune.  

 

Abonații la newsletter pot opta să se dezaboneze atunci când nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal sau pot modifica datele oferite urmând indicațiile de aici: http://jysk.ro/serviciul-clienti/dezabonare-newsletter.


Informații oferite de participanții la concursuri și campanii publicitare 

 

Conform prevederilor Legii nr.677/2001, participanții la concursurile și campaniile publicitare organizate de JYSK România au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, printr-o cerere scrisă, datată și semnată, adresată JYSK Romania SRL, societate română, cu sediul în Bd Iuliu Maniu 560A, Militari Shopping, București.

 

Participantii la concursurile și campaniile publicitare organizate de JYSK România au dreptul de intervenție asupra datelor personale putând, după caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr.677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot,totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, participantii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. 


Marca și dreptul de autor pe JYSK.ro


Toate materialele publicate pe acest site, texte, fotografii și clipuri video, aparțin companiei JYSK România și nu pot fi utilizate fără acordul companiei. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără acordul prealabil și expres al companiei JYSK România. 

Toate materialele de pe acest site sunt proprietatea JYSK România. 

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTERUL JYSK!

Visa Mastercard