Comandă online și ridică din magazin – Serviciu fără taxă de livrare

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Când faci cumpărături online pe JYSK.ro, poți alege serviciul „Livrare într-un magazin JYSK”, ceea ce înseamnă că vei plăti comanda online și vei avea posibilitatea ca produsele comandate să fie livrate gratuit la magazinul JYSK pe care îl alegi. Atunci când comanda ta a ajuns în magazin și este gata de preluare, te vom anunța. Poți opta pentru serviciul ”Livrare într-un magazin JYSK” doar dacă comanda ta are o valoare de minim 249 lei.

Procesul de cumpărături online pe JYSK.ro rămâne același, însă atunci când ajungi la pasul 2 - Livrare, vei avea posibilitatea să selectezi „Livrare într-un magazin JYSK”. Aici vei putea găsi și selecta cel mai apropiat magazin JYSK, și vei vedea care este perioada aproximativă de livrare. Când comanda ta a ajuns în magazin și este gata de ridicare, te vom anunța prin e-mail și SMS.

DIFERENȚE ÎNTRE "LIVRARE ÎNTR-UN MAGAZIN JYSK" ȘI "CLICK & COLLECT - REZERVĂ ONLINE SI RIDICĂ DIN MAGAZIN"

Cu serviciul „Livrare într-un magazin JYSK” plătești online, iar cu serviciul „Click & Collect – Rezervă online si ridică din magazin” plătești la fața locului, în magazin.

Cu serviciul „Livrare într-un magazin JYSK”, comanda ta va fi ambalată în depozitul nostru central și expediată în magazinul fizic înainte să o poți ridica. În cazul „Click & Collect – Rezervă online si ridică din magazin”, stocurile din magazin sunt luate în considerare. Cu Click & Collect poți rezerva online produsele nostre și le poți ridica din magazin. În maxim 30 de minute vei primi o notificare care te va anunța că produsele sunt gata pentru a fi ridicate. 

Beneficiezi de o selecție mai mare de articole care pot fi livrate cu serviciul „Livrare într-un magazin JYSK”.

BENEFICIILE SERVICIULUI „LIVRARE ÎNTR-UN MAGAZIN JYSK”

Livrare gratuită într-un magazin pentru toate comenzile online.

Gama noastră variată de articole disponibile Exclusiv Online poate fi comandată și cu serviciul „Livrare într-un magazin JYSK”.