Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Mobilierului de Interior | Până la 50% reducere la mobilier de interior

VEZI OFERTELE
Colectare seslectiva

 

COLECTARE SELECTIVĂ LA JYSK MILITARI 

Ai găsit un produs. Ți-a plăcut. Se potrivește foarte bine cu lucrurile pe care le ai deja, e frumos și util. Ai citit recenziile. Te-a convins, așadar l-ai cumpărat. Acasă, l-ai scos din ambalaj și respectivul produs și-a găsit locul binemeritat la tine în casă. Așa arată, pe scurt, povestea oricărei achiziții.  
Dar atunci când faci cumpărături, activitatea ta e încheiată numai după ce ai scos din casă și ambalajele produselor.

Această poveste se repetă zi de zi, pentru sute, mii și milioane de oameni de pe această planetă. O planetă care este deja sufocată de deșeurile pe care le generăm zi de zi. Una dintre soluțiile pentru reducerea deșeurilor o reprezintă colectarea selectivă. 

Hârtia (cartoanele) reprezintă un deșeu ce poate fi colectat selectiv și trimis către reciclare, pentru a putea fi repus în circuitul comercial, salvând astfel atât resurse naturale, cât și financiare.

Colectează selectiv și protejează mediul și resursele planetei! Vino la JYSK Militari cu ambalajele produselor achiziționate, iar noi le vom trimite la un centru de colectare și reciclare a deșeurilor de ambalaj!
De aceea, la JYSK Militari am demarat, împreună cu înVerde, un program pilot de colectare a ambalajelor de toate dimensiunile. JYSK Militari devine astfel punct de colectare în rețeaua înVerde, un proiect al cărui scop este punerea în legătură a generatorilor de deșeuri de ambalaj cu colectorii de ambalaje. 

JYSK Militari punct de colectare deseuri de ambalaj

Dacă vrei să fii responsabil față de mediu, să trăiești într-un oraș curat și într-un mediu sănătos, vino cu ambalajele produselor achiziționate în magazinul JYSK Militari din Centrul Comercial Militari Shopping, București (HARTA AICI), și lasă ambalajele unui angajat JYSK. Noi le vom colecta, iar înVerde le va trimite către un centru de colectare pentru a fi reciclate.

 

Despre înVerde 


înVerde este un proiect conceput special pentru cei care doresc să trăiască într-un mediu curat și sănătos. Platforma înVerde interconectează generatorii deșeurilor de ambalaj cu colectorii din zona aferentă.

Necesitatea acestui proiect vine în contextul situaţiei naţionale legate de impunerea normelor europene cu privire la colectarea selectivă şi reciclarea deşeurilor, coroborată cu lipsa implicării-conştientizării societăţii civile în astfel de probleme. În România, doar 6-7% dintre deșeuri sunt colectate selectiv. 

înVerde este un proiect demarat de Asociaţia Planeta Verde, care are ca obiectiv crearea unui echilibru natural și militarea pentru acţiuni şi politici care să susţină conceptul dezvoltării durabile și sustenabilitate. Încercăm să găsim cele mai potrivite instrumente pentru educarea noilor comportamente şi atitudini, atât la nivelul societăţii civile, cât şi la nivelul marilor corporaţii.

Mai multe detalii despre platforma înVerde găsiți pe site-ul oficial și pe pagina de Facebook.