Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Ultima șansă! | Până la 70% reducere la produse pentru casă și articole pentru somn

 

VEZI OFERTELE
Coș din zambile de apă, coș cu capac și coș din iută

Noutăți: coșuri și cutii din materiale naturale

Dată:

Categorie: Inspirație, Toate articolele

Cuvinte cheie: decoratiuni casa, decoratiuni, depozitare casa, solutii de depozitare

Există atât de multe modele, materiale și dimensiuni disponibile pentru coșurile și cutiile de depozitare de la JYSK, încât este imposibil să nu găsești ceva potrivit și pentru tine. Noile articole din sortimentul nostru îți vor face alegerea și mai ușoară. Ca să îți venim în ajutor cu o mică prezentare a coșurilor și cutiilor nou intrate în sortiment, am întrebat-o pe colega noastră Susan Bank, Category Buyer, care sunt modelele ei preferate. Iată ce ne-a împărtășit: „Iubesc coșurile și cred ca sunt niste accesorii minunate pentru casă”, spune Susan zâmbind, iar apoi adaugă: „Este extrem de ușor să păstrez ordinea în casă. Cele trei modele către care vreau să îmi îndrept atenția sunt interesante și merită să fie prezente în fiecare casă. "

Coșul FREJ disponibil în două dimensiuni 

A large jute basket on the floor and a smaller one on a bench in a light room

 

Coșul FREJ este realizat din iută, are mânere din piele artificială și căptușeală textilă neagră. Susan susține că acest model este frumos și practic: "Îmi place acest gen de coș pentru are un finisaj artistic. În plus, FREJ poate fi găsit în două dimensiuni. Modelul mai mare se potrivește cu mărimea rafturilor și separatoarelor din gama noastră de mobilier și seamănă cu niște sertare interesante. Coșul mai scund este potrivit pentru păstrarea tuturor accesoriilor mai mici în dulap, de exemplu. Dacă există un obiect care te poate ajuta să păstrezi ordinea ușor în orice cameră, acestea sunt coșurile.

Coșul vintage ARE din zambile de apă

Water hyacinth basket on the floor beside a vase in green glass

 

Coșul ARE este realizat din zambile de apă, are 34 cm diametru și 37 cm înălțime. „Acest coș este atât de frumos datorită formelor sale rotunde și moi. Îl folosesc în fiecare zi. Mânerele îl fac extrem de practic și ușor de mutat. Am unul pentru toate tipurile de fire și accesorii pe care le folosesc pentru tricotat și unul pentru jucăriile copiilor", spune Susan." Combinația de materiale naturale și forme rotunde frumoase este în contrast puternic cu designul minimalist scandinav și acest lucru îl pune în centrul decorului din casa mea."

Cutie ASGER cu capac în care poți stoca obiectele tale personale

Basket with lid on a table beside a glass cup

 

Cutia ASGER este realizată din iarbă de mare și are un cadru metalic care o ajută să-și păstreze forma. "Se diferențiază de celelalte cutii din gamă datorită capacului său. Poți stoca obiecte personale în el fără să îți faci griji că vor fi observate accidental. De exemplu, eu am pus lumânări sau șervețele acolo. Mai mult, sunt sigură că toată lumea va găsi o utilitate pentru ASGER. Un alt lucru care îmi place la această cutie este legătura sa directă cu natura datorită materialului moale - aduce echilibru, stabilitate și liniște vieții noastre zilnice. Cine nu își dorește asta?

Vezi și noua colecție de decorațiuni pentru o casă confortabilă. 

Descoperă noile textile pentru casă. 

Vezi noile corpuri de iluminat care îți vor înfrumuseța casa.