Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Noutăți: coșuri și cutii din materiale naturale

Noutăți: coșuri și cutii din materiale naturale

Dată:

Categorie: Inspirație, Depozitare

Cuvinte cheie: decoratiuni casa, decoratiuni, depozitare casa, solutii de depozitare

Ai nevoie de un loc în care să păstrezi păturile, pernele decorative, revistele sau jucăriile și articolele de papetărie? Coșurile și cutiile de depozitare sunt o alegere foarte bună și există atât de multe modele, materiale și dimensiuni disponibile, încât este imposibil să nu găsești ceva potrivit și pentru tine. 

Noile articole din sortimentul nostru îți vor face alegerea și mai ușoară. Ca să îți venim în ajutor cu o mică prezentare a coșurilor și cutiilor nou intrate în sortiment, am întrebat-o pe colega noastră Susan Bank, Category Buyer, care sunt modelele ei preferate. Iată ce ne-a împărtășit: „Iubesc coșurile și cred ca sunt niste accesorii minunate pentru casă”, spune Susan zâmbind, iar apoi adaugă: „Am o slăbiciune pentru coșuri și cutii de depozitare, așa că este dificil să aleg doar 3 variante. Cu toate acestea, există unele care merită o atenție suplimentară”

Coș cu capac DANNI din trestie și metal

Coș cu capac, pernă cu flori și pături

 

„În primul rând, consider că DANNI este un coș foarte elegant. În plus, este foarte practic: capacul a fost armat cu metal, astfel încât să poți utiliza coșul DANNI dacă ai nevoie de o masă mică sau de un scaun pentru picioare. Nu te așeza totuși pe el ca pe un scaun pentru că riști să îl strici”, spune Susanne zâmbind. „Este făcut din trestie și metal și, în opinia mea, este o soluție cu bun gust pe care o poți folosi pentru a păstra o pătură suplimentară sau jucăriile copiilor care ajung întotdeauna pe covorul din sufragerie.”

Coș ABEL din lemn

Coș decorativ cu pernă și două flori artificiale

 

„Când am văzut coșul ABEL pentru prima dată, mi l-am imaginat imediat ca o alternativă la suportul pentru reviste sau la coșul cu lemne pentru șemineu, dar îl puteți folosi la fel de bine și pentru pături sau perne decorative. Este realizat din lemn de cedru și are o frumoasă culoare maro naturală. Aspectul natural îl face perfect pentru orice casă, fie că este clasică, romantică, modernă sau cu un stil complet diferit.”

Cutie de depozitare BJORK din hârtie reciclată

Două cutii de depozitare din hârtie reciclată, o bancă neagră din metal și un covor

 

„Cutia de depozitare BJORK este realizată din 100% hârtie reciclată și are în completare un elastic din cauciuc. Cu toate că are un aspect extrem de simplu, cutia de depozitare poate fi folosită într-o mulțime de variante: este o soluție super elegantă și practică pentru problemele tale de depozitare. Poți păstra obiecte de papetărie în ea, firele și încărcătoarele sau jucăriile copiilor. Aspectul natural și culoarea cartonului face ca această cutie să se potrivească oriunde. BJORK este disponibilă în două dimensiuni: cea mică de 28 cm lățime, 17 cm lungime și 8 cm înălțime și varianta mai mare care are 40 cm lățime, 30 cm lungime și 18 cm înălțime ", spune Susanne și ne lasă cu dorința de a ne ordona biroul și camera de zi cât mai curând.

Vezi și noua colecție de decorațiuni pentru o casă confortabilă. 

Descoperă noile textile pentru casă. 

Vezi noile corpuri de iluminat care îți vor înfrumuseța casa.