Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Comode în diferite dimensiuni și culori

LIMFJORDEN, o colecție destinată depozitării, cu linii elegante și design minimalist

LIMFJORDEN este colecția noastră de mobilier cu linii elegante și design minimalist care se potrivește oricărei locuințe. Aspectul său atemporal se integrează perfect în camera de zi, dormitor sau birou, oferind atât funcționalitate, cât și un aspect plăcut. 

Colecția este formată din comode în diverse mărimi și culori, noptiere, dulapuri și birouri albe sau cu aspect din lemn și un cadru de pat alb.

Toate produsele LIMFJORDEN poartă eticheta noastră „ZILNIC PREȚ MIC”, ceea ce înseamnă că sunt produse pe care le veți găsi în magazinele JYSK la un preț mic, oricând. În această postare pe blog poți citi mai multe despre această colecție accesibilă și elegantă. 

Soluții inteligente de depozitare în dormitor

Cadrul de pat LIMFJORDEN are o tăblie joasă și două sertare pe care le poți folosi pentru lenjeria de pat, cuverturi sau o plapumă suplimentară.
Pe termen lung, vei aprecia această opțiune de depozitare în dormitor, pentru că te va ajuta să creezi unui mediu fără dezordine, care promovează un somn odihnitor. 

Noptiera LIMFJORDEN are două sertare în componență. Este robustă și are mult spațiu de depozitare, astfel încât să-ți poți păstra ochelarii dacă vrei să citești înainte de culcare, masca de dormit și crema de noapte, toate la îndemână.

Comode mari cu mult spațiu de depozitare

Indiferent dacă ai nevoie de mai mult spațiu de depozitare pentru dormitorul tău sau pentru orice altă cameră din casa ta, comoda LIMFJORDEN este o alegere excelentă. Comoda este disponibilă cu patru sau șase sertare care îți oferă o soluție de depozitare foarte spațioasă. Ambele versiuni sunt disponibile pe negru, alb și natur și sunt perfecte pentru a-ți organiza hainele și alte obiecte mici. Designul minimalist îi permite comodei să se integreze perfect în decorul deja existent al dormitorului.

Dulapul LIMFJORDEN este un nou produs adăugat în colecție, care îți oferă mai multe opțiuni de depozitare în dormitor. Este disponibil în două dimensiuni diferite: o versiune de dimensiuni mai mici cu două uși și trei sertare. În spatele ușilor vei găsi cinci rafturi și o șină pentru umerase. Și o versiune mare cu trei uși și trei sertare. În spatele ușilor vei găsi cinci rafturi și două șine pentru umerașe. Acest dulap spațios este perfect pentru cupluri sau cei pasionați de modă.

LIMFJORDEN îți oferă, de asemenea, opțiuni de depozitare elegante și spațioase pentru birou. Biroul LIMFJORDEN are patru sertare ideale pentru hârtia de imprimantă și alte rechizite de care ai nevoie la birou.

Birou cu veioză, scaun de birou și coș de gunoi pentru birou

Biroul LIMFJORDEN este disponibil în alb și natur. Are un aspect elegant, dar și atemporal, clasic, care completează orice decor interior.

Birou alb cu veioză, scaun de birou și coș de gunoi pentru hârtie

Descoperă mai mult

Alege banca perfectă pentru holul tău

Alege banca perfectă pentru holul tău

Depozitare: Soluții inteligente pentru un dormitor ordonat

Depozitare: Soluții inteligente pentru un dormitor ordonat

Idei de depozitare pentru haine la schimbarea de sezon

Idei de depozitare pentru haine la schimbarea de sezon

Noutăți: coșuri și cutii din materiale naturale

Noutăți: coșuri și cutii din materiale naturale