Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

15% REDUCERE SUPLIMENTARĂ pentru toate comenzile online

Vitrina din stejar într-o sufragerie și o lampă de masă mică

LEGACY LOUNGE: Explorarea trecutului

Tendințele pe care le observăm în societatea noastră se reflectă și în stilul de design pe care îl alegem pentru decorul de acasă. La JYSK, designerii noștri se asigură că tendințele sunt prezente ulterior și în aspectul produselor noastre. Una dintre tendințele actuale se referă la reinterpretarea trecutului pentru a se potrivi viitorului. Tehnologia și cultura digitală mereu prezente în viețile noastre ne fac să căutăm uneori explorarea trecutului. Vintage și retro sunt cuvintele cheie în tendința pe care o numim LEGACY LOUNGE.

Dacă ai experimentat atmosfera și designul anilor '80, cu siguranță vei recunoaște aspectul ghiveciului cu flori numit ABBAS. Ceramica mată de culoare albă este o referință clară la ghivecele de flori care au decorat numeroase camere de zi în urmă cu 35 de ani.

Flower pot in stoneware on an end table

 

Explorarea trecutului se reflectă în materialele, formele și aspectul general al obiectelor decorative din această tendință. Lampa de dimensiuni mici ALBERT are o nuanță de ratan care se aseamănă cu țesătura de iută, un material foarte popular în anii '70.

Small table lamp on a chest of drawers

 

Ne conectăm mai mult cu trecutul folosind produse care au un aspect vintage și refolosit. De exemplu, pătura matlasată VALMUE te va duce înapoi în anii '70. Poate fi folosită ca o cuvertură de pat, o pătură de picnic sau o pătură frumoasă pe canapea.

Quilted blanket, used as a bed throw, in a bedroom with a large bed

 

Rezultatul va fi o atmosferă de lounge modernă și informală, cu o notă confortabilă. Folosește o vitrină din stejar pentru cărțile tale, pături și fețe de masă împăturite cu atenție, ghivece de flori și alte obiecte care nu sunt decorative, dar au totuși un rol estetic în amenajare.

 

Schema de culori se inspiră dintr-un univers boem cu nuanțe calde și feminine, așa cum putem vedea și în lenjeria de pat SIMONE din bumbac satinat 100%.

Striped bed linen in 100% cotton sateen

 

Nuanțele neutre precum maroul și culorile calde ale nisipului sunt combinate cu nuanțe bogate și feminine de trandafiriu și roșu intens. Tendința LEGACY LOUNGE ne face să ne întoarcem și mai mult în timp: vaza de teracotă SVERRE are un aspect care ar putea fi ușor de recunoscut în picturile antice.

Vase with artificial flowers on a chest of drawers

 

De asemenea, te poți lăsa inspirat și de celelalte două tendințe pe care le poți descoperi acum la JYSK: VISION și EARTHERN LUXE.

 

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Ce protecție pentru saltea și ce saltea superioară ar trebui să alegi? Ghidul complet

Ce protecție pentru saltea și ce saltea superioară ar trebui să alegi? Ghidul complet

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Reînnoiește-ți dormitorul cu o nouă lenjerie de pat

Reînnoiește-ți dormitorul cu o nouă lenjerie de pat