Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Copil care doarme si camera copiilor cu pat cu plapuma copii

Standardele de siguranță pentru plăpumile destinate copiilor

Uniunea Europeană are standarde bine stabilite în ceea ce privește produsele pentru bebeluși și copii, iar cele pentru plăpumile destinate acestora nu sunt diferite: plăpumile pentru bebeluși și copii sunt supuse unor reglementări stricte. Produsele JYSK sunt în conformitate cu aceste standarde, iar operațiunile noastre sunt întotdeauna centrate pe asigurarea unui nivel înalt de siguranță. Asta înseamnă că:

  • Plăpumile noastre pentru bebeluși și copii nu au etichete cu colțuri, etichete cu bucle, margini ascuțite, fermoare, nasturi sau alte părți exterioare etc. care i-ar putea face rău copilului. 
  • Etichetele trebuie să fie foarte scurte pentru a preveni potențiale riscuri pentru siguranța copilului. 
  • Imprimarea cu plastic sau cauciuc nu este permisă pe plăpumi
  • Există cerințe stricte pentru ața folosită, țesături și cusături 
  • Nu sunt permise soluțiile ignifuge

Recomandarea noastră este ca întotdeauna să te asiguri că fața copilului este descoperită atunci când doarme și să nu folosești plapuma în combinație cu un sac de dormit sau o pătură. Temperatura camerei și îmbrăcămintea în care doarme copilul ar trebui să fie atent supravegheate și alese deoarece supraîncălzirea poate fi periculoasă pentru copii.

Plăpumile pentru copii au fost dezvoltate cu gândul la copiii mici. Plăpumile pentru bebeluși sunt recomandate pentru pătuțuri cu dimensiuni de minimum 40x90 cm. Plăpumile pentru copii sunt recomandate pentru pătuțuri cu dimensiuni de minimum 60x120 cm și pentru copiii cu vârsta de peste 9 luni. O plapumă lungă pentru adulți nu se ridică întotdeauna la standardele enumerate mai sus și este prea mare pentru majoritatea copiilor care nu au început încă școala.

Plăpumile pentru copii au și mai multe beneficii. Sunt răcoroase vara și călduroase iarna și sunt ușoare, astfel încât copilul să nu se trezească atunci când se mișcă în somn. În plus, plăpumile pentru copii și bebeluși de la JYSK sunt certificate OEKO-TEX® și pot fi spălate.

Ar trebui să urmezi întotdeauna instrucțiunile de îngrijire de pe eticheta plăpumii. Dacă plapuma prezintă semne de deteriorare, încetează să o mai folosești.

La JYSK poți găsi, de asemenea, lenjerii de pat cu imprimeuri pentru copii sau pentru bebeluși, în diferite stiluri și culori. Descoperă produsele nou intrate în sortiment sau aruncă o privire la întreaga gamă de lenjerii de pat, plăpumi și perne pentru copii.

Poți alege de asemenea o saltea de pat pentru copii care să îi ajute să înceapa o zi nouă cu un zâmbet. 

Descoperă mai mult

Ce protecție pentru saltea și ce saltea superioară ar trebui să alegi? Ghidul complet

Ce protecție pentru saltea și ce saltea superioară ar trebui să alegi? Ghidul complet

Reînnoiește-ți dormitorul cu o nouă lenjerie de pat

Reînnoiește-ți dormitorul cu o nouă lenjerie de pat

3 lenjerii de pat noi cu aspect lejer, ideale pentru vară

3 lenjerii de pat noi cu aspect lejer, ideale pentru vară

Bestsellerele anului 2022: produsele cele mai populare și cel mai bine vândute

Bestsellerele anului 2022: produsele cele mai populare și cel mai bine vândute