Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Design scandinav și gamă variată:  JYSK BUSINESS TO BUSINESS

Căpșuni proaspete și un pat de zi cu pături în culorile verii

Creează un decor în culori proaspete de vară

Dată:

Categorie: Grădină, Inspirație

Cuvinte cheie: decor vara, decoratiuni de vara

Acum este momentul să te asiguri că decorul interior al casei tale reflectă culorile sezonului estival. O paletă lejeră de culori care include nuanțe pastelate se potrivește perfect cu atmosfera estivală și poți avea un impact vizibil asupra decorului cu doar câteva mici schimbări.

Folosește culori deschise pentru dormitor dacă vrei să creezi o atmosfera estivală

În dormitor, schimbarea lenjeriei de pat, a cuverturii de pat sau a pernelor pe care îți sprijini spatele poate avea un efect urias. Nu uitați să te răsfeți cu un nou decor pentru perete și un spațiu de depozitare pentru lenjeriile tale de pat. 

 

Adu nuanțele verii în sufrageria ta

Nu este nevoie să cumperi o canapea nouă atunci când vrei să-ți împrospătezi decorul din camera de zi. Pernele, păturile, lumânările, coșurile și draperiile în culori proaspete și intense pot face diferența.

Alege culorile din dining room și în bucătărie

Sufrageria sau zona de luat masa este unul dintre locurile în care poți arăta schimbările pe care le faci în decorul camerei și în privința accesoriilor de bucătărie. Când te pregătești pentru o cină delicioasă, probabil că vei avea grijă să folosești o față de masă și să pui pe masă șervețele, lumânări și o vază drăguță cu flori. În completare, poți alege o paletă de culori pastelate care să oglindească lumina caldă a verii.

 

Un decor împrospătat îți va oferi și o dispoziție excelentă. Îți dorim o vară minunată!