Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

LIVRARE GRATUITĂ pentru toate comenzile online | Indiferent de valoarea comenzii 

 

O saltea GOLD are garanție 100 de nopți

Încearcă o saltea GOLD timp de 100 de nopți

Un somn sănătos este cheia unei vieți fericite.

În mod normal, este nevoie de aproximativ o săptămână pentru a te obișnui cu noua saltea și pentru a-ți da seama dacă este potrivită sau nu pentru tine. Dar, pentru a te asigura că ai ales salteaua potrivită, care îți oferă un somn bun, la JYSK poți testa salteaua GOLD timp de 100 de nopți. Dacă ai cumparat-o și nu ești 100% satisfăcut de ea timp de 100 de nopți, ți-o vom schimba cu plăcere. Salteaua poate fi schimbată o singură dată. 

  • Dacă vrei să returnezi salteaua, adu-o în magazin în termen de 100 de zile de la data achiziției, împreună cu bonul de cumpărături, și poți alege o saltea diferită. Este ușor. Ia în considerare faptul că salteaua trebuie să fie curată și în stare bună, fără să fie deteriorată și este necesar să fi folosit un topper sau o saltea superioară care să protejeze salteaua.
  • Dacă îți dorești o saltea mai bună decât cea pe care ai achiziționat-o, va trebui doar să plătești diferența de preț dintre prețul saltelei alese inițial și prețul noii saltele alese.
  • Dacă vei alege o saltea cu un preț mai mic decât cel al saltelei achiziționate, poți cumpăra de la JYSK alte produse într-o valoare egală cu diferența de preț dintre cele două saltele.

Garanția de 100 de nopți este valabilă pentru achiziționarea saltelelor din gama GOLD, cu excepția saltelelor superioare și se adresează doar persoanelor fizice. Poți afla mai multe detalii despre garanția de 100 de nopți de la un asistent de vânzări din magazin.

Descoperă mai mult

5 lenjerii de pat noi pentru un dormitor în tendințe

BESTSELLERELE ANULUI 2022: produsele cele mai populare și cel mai bine vândute

Ghid pentru alegerea pernei

Ghid pentru dormitor

Găsește cel mai apropiat magazin JYSK

Primește sfaturi și asistență de la echipa JYSK și descoperă sortimentul nostru de produse în magazin.