Descoperă o gamă variată de canapele extensibile

Creează spațiu pentru oaspeții care rămân peste noapte, fără a renunța la confort și decorul interior. O canapea extensibilă este o piesă de mobilier multifuncțională care creează un pat pentru dormit extra în casă li o ambianță primitoare alături de alte piese de mobilă: comodă TV, dulap, fotolii, bibliotecă, etajeră, măsuțe, bufet. La JYSK, avem o gamă variata de canapele extensibile sau colțare care se potrivesc în casa ta și pe care pot sta mai multe persoane.

Fie că ești în căutarea unei canapele extensibile tip colțar, a unei canapele extensibile simple sau a unei canapele extensibile cu șezlong, avem o canapea extensibilă care se potrivește nevoilor tale. Explorează sortimentul nostru de canapele extensibile cu aspect modern, elegant, clasic, din material textil, piele, catifea, cu tapițerie rezistentă sau cu design scandinav la preturi accesibile. Alege din mai multe culori: gri, verde, crem, bej, natur, albastru, galben, maro, negru. 

Citește și 4 canapele extensibile pentru un confort sporti și economie de spațiu

Amenajează cu o canapea extensibilă sau cu un colțar extensibil

Secretul din spatele unui design interior de succes al spațiilor mai mici este găsirea pieselor de mobilier multifunctionale care te ajută să economisesti spațiu și să păstrezi mai ușor ordinea.

În general, o canapea extensibilă moderna sau un colțar extensibil poate fi o soluție flexibilă care îți permite să utilizezi spațiul din casa ta fără să compromiți estetica și calitatea. Majoritatea canapelelor sunt tapițate si au huse de perne rezistente și cadru din lemn masiv de stejar rezistent sau din metal.

Diferite soluții pentru spații diferite

Multe dintre canapele extensibile din gama noastră sunt similare cu canapelele obișnuite și, prin urmare, sunt ideale ca alternativă la o canapea în sufragerie sau în living, unde nu poți avea niciodată prea multe paturi pentru invitați. De asemenea, poți utiliza canapeaua extensibilă în camera de oaspeți, în camera copiilor sau în dormitor sau poți alege o canapea tip divan pentru mai multă relaxare.

În cazul în care ai nevoie de mai mult confort, o soluție ar putea fi să așezi o saltea superioară deasupra. O poți depozita apoi în spațiul de depozitare pe care îl are disponibil canapeaua extensibilă, împreună cu plapumile și pernele.