Descoperă o gamă variată de canapele extensibile

Creează spațiu pentru oaspeții care rămân peste noapte, fără a renunța la confort și decorul interior. O canapea extensibilă este o piesă de mobilier multifunctionala care creează un pat pentru dormit extra în casă. La JYSK, avem o gamă variata de canapele extensibile care se potrivesc în casa ta. Fie că ești în căutarea unei canapele extensibile tip coltar, a unei canapele extensibile simple sau a unei canapele extensibile cu șezlong, avem o canapea extensibila care se potrivește nevoilor tale. Explorează sortimentul nostru de canapele extensibile moderne, elegante, vintage, din material textil sau tapitat sau cu design scandinav la preturi competitive. Alege din mai multe culori: gri, verde, crem, bej, maro, negru. 

  Canapele Extensibile - Canapele Extensibile

  Fotoliu extensibil VILDBJERG gri
  1150 Lei/buc
  basic
  Numai în magazine
  Fotoliu extensibil NORODDEN gri deschis
  1150 Lei/buc
  1699 Lei /buc
  REDUCERE 32%
  Exclusiv Online
  Canapea extensibilă OREVAD gri închis
  1150 Lei/buc
  1699 Lei /buc
  REDUCERE 32%
  plus
  Exclusiv Online
  Canapea extensibilă OREVAD gri deschis
  1150 Lei/buc
  1699 Lei /buc
  REDUCERE 32%
  plus
  Exclusiv Online
  Canapea extensibilă NEJEDE gri deschis
  1250 Lei/buc
  1699 Lei /buc
  REDUCERE 26%
  plus
  Exclusiv Online
  Canapea extensibilă UDBJERG gri deschis
  1750 Lei/buc
  2299 Lei /buc
  REDUCERE 23%
  basic
  Exclusiv Online
  Canapea extensibilă SANDBJERG gri desch.
  1750 Lei/buc
  2499 Lei /buc
  REDUCERE 29%
  gold
  Exclusiv Online
  Colțar extensibil SAHL gri închis
  4500 Lei/buc
  6499 Lei /buc
  REDUCERE 30%
  plus
  Exclusiv Online

  AMENAJEAZĂ CU O CANAPEA EXTENSIBILA SAU CU UN COLTAR EXTENSIBIL

  Secretul din spatele unui design interior de succes al spațiilor mai mici este găsirea pieselor de mobilier multifunctionale care te ajută să economisesti spațiu și să păstrezi mai ușor ordinea.

  În general, o canapea extensibilă moderna sau un colțar extensibil poate fi o soluție flexibilă care îți permite să utilizezi spațiul din casa ta fără să compromiți estetica și calitatea.

  Multe dintre canapele extensibile din gama noastră sunt similare cu canapelele obișnuite și, prin urmare, sunt ideale ca alternativă la o canapea în sufragerie sau în living, unde nu poți avea niciodată prea multe paturi pentru invitați. De asemenea, poți utiliza canapeaua extensibilă în camera de oaspeți, în camera copiilor sau în dormitor.

  În cazul în care ai nevoie de mai mult confort, o soluție ar putea fi să așezi o saltea superioară deasupra. O poți depozita apoi în spațiul de depozitare pe care îl are disponibil canapeaua extensibilă, împreună cu plapumile și pernele.