Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Oferte excelente de Crăciun | Reduceri de până la 60% 
Din cauza numărului mare de comenzi, termenul de livrare poate fi mai mare pentru comenzile online

Canapea tip colțar gri, cu perne și o pătură într-un living modern

Canapele gri cu mult spațiu pentru relaxare

Ai rămas vreodată fără spațiu pentru oaspeți în living? Îți oferim opțiunea să ieși ușor din astfel de situații fără să aduci scaune suplimentare din bucătărie sau să scoți scaune pliabile din debara. E timpul să-ți amenajezi casa cu o canapea confortabilă, care are o mulțime de locuri pentru toți prietenii tăi. Cu siguranță va fi mult mai ușor să aduni întreaga familie sau să chemi prietenii în vizită.

Când vine vorba de un colțar, modelul AARHUS este cel mai potrivit. Acest model are trei locuri și include și o extensie, unde te poți relaxa după o zi lungă de lucru.

 

Colțarul AARHUS este disponibil atât în nuanța gri deschis, cât și în cea gri închis. Pernele sunt umplute cu spumă groasă, care își păstrează forma. Așadar, canapeaua va arăta întotdeauna îngrijită.

În ceea ce privește confortul, umplutura din spumă și adâncimea suplimentară fac canapeaua extrem de confortabilă. Acest model este foarte frumos, te vei bucura de o seară de filme liniștită sau vei savura o ceașcă de cafea împreună cu prietenii.

 

Indiferent dacă preferi nuanța elegantă a canapelei: gri deschis sau pe cea mai închisă cu aspect clasic, nu vei greși dacă alegi AARHUS. Tapițeria canapelei este certificată OEKO-TEX ®, iar rama și picioarele sunt realizate din lemn certificat FSC (FSC® N001715).

 

Combină cu una dintre următoarele măsuțe de cafea:

 

Canapeaua AARHUS este o soluție modernă potrivită pentru fiecare casă de ani de zile.

Descoperă mai mult

Simplitate și stil scandinav: scaunul din stejar masiv ARNBORG

Draperiile te pot ajuta să ții la distanță zgomotele, căldura și frigul

Cum să-ți transformi casa cu ajutorul perdelelor

Descoperă colecția RY: mobilier în nuanța caldă a stejarului