Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Femeia trage draperii în fața ferestrelor luminoase și albe

Draperiile te pot ajuta să ții la distanță zgomotele, căldura și frigul

Te-ai întrebat vreodată ce poți face pentru a-ți păstra casa răcoroasă vara fără să pornești aparatul de aer condiționat? Sau, dimpotrivă, pentru a împiedica frigul să se strecoare înăuntru în timpul iernii? Poate că te-ai întrebat și care sunt opțiunile tale dacă vrei să te bucuri de un somn odihnitor fără să auzi traficul de afară sau străzile și cartierele pline de viață. Deși nu există o soluție miraculoasă pentru toate pentru aceste probleme, perdelele care au capacitatea de izolare fonică te pot ajuta să reduci unele dintre aceste probleme.

Beneficii de care te poți bucura atunci când folsești draperii izolatoare

Pe lângă frumusețea lor, draperiile groase pot avea proprietăți care oferă mai multe beneficii ție și casei tale. Diferite tipuri de draperii – în special draperii opace – pot avea următoarele proprietăți:

Draperii care blochează căldura
Unele draperii, denumite în general draperii termice sau draperii izolatoare, au un suport reflectorizant care reflectă lumina soarelui. Prin blocarea razelor soarelui, draperiile opace pot ajuta, de asemenea, la menținerea unei temperaturi mai scăzute în sufragerie sau în dormitor. 

Izolatoare impotriva frigului
Perdelele groase realizate dintr-o țesătură groasă vor oferi o izolație mai bună la frig. De exemplu, draperiile grele trase pot împiedica aerul rece de la ferestre să pătrundă în restul camerei, îmbunătățind confortul dormitorului sau sufrageriei în timpul iernii. 

Perdelele care atenuează zgomotul sau care izolează fonic
Un alt avantaj al perdelelor grele și groase este că țesătura groasă le îmbunătățește capacitatea de a absorbi sunetul. Acest lucru face mai dificilă pătrunderea sunetului prin perdele, ceea ce înseamnă că sunetul nu va trece de cealaltă parte a perdelelor la fel de mult ca înainte. Perdelele nu vor putea bloca complet sunetul și, prin urmare, mai degrabă vor amortiza sunetele decât să izoleze complet fonic.

Draperiile groase ANHOLT și AUSTRA oferă mai mult decât un aspect estetic casei tale; ele pot ajuta, de asemenea, la blocarea zgomotului, contribuie la confort printr-o izolație minoră a sunetelor, oferă intimitate sau acționează ca separatoare de cameră în decorul interior.

Perdea izolatoare și fonoabsorbantă HERDLA

Perdeaua HERDLA este o optiune exceptională pentru izolarea fonică și termică a locuinței tale Cu materialul său izolator, cu mai multe straturi de material, este realizată pentru izolarea împotriva căldurii și frigului. Datorită materialului gros, este, de asemenea, fonoabsorbantă, ceea ce înseamnă că perdeaua ajută la reducerea cantității de zgomot, căldură și frig care intră în casa ta.

Nu vrei o perdea opacă? Alege, în schimb, o perdea semiopacă

Când vine vorba de draperii izolatoare, opțiunile de draperii opace sunt întotdeauna o alegere excelentă. Cu toate acestea, dacă nu dorești să blochezi complet lumina din casa ta, draperiile semiopace precum AMUNGEN sunt opțiunea alternativă perfectă. AMUNGEN este disponibilă, de asemenea, în diferite culori, oferindu-ți mai multe opțiuni pentru a găsi draperia potrivită pentru locuința ta.

Perdele gri semiopace în dormitor

În sortimentul nostru vei găsi o gamă largă de perdele și jaluzele. Dacă nu ești sigur care opțiune este potrivită pentru tine, vizitează un magazin JYSK pentru sfaturi din partea angajaților nosștri - suntem întotdeauna gata să te ajutăm să găsești varianta perfectă pentru nevoile tale.

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Simplitate și stil scandinav: scaunul din lemn masiv de stejar ARNBORG

Simplitate și stil scandinav: scaunul din lemn masiv de stejar ARNBORG