Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Canapele extensibile cu depozitare

Canapele extensibile pentru dormit, relaxare și depozitare

O canapea extensibilă care are încorporată și o soluție de depozitare este o alegere foarte bună pentru locuințele mai mici, dar poate fi practică și în camera de oaspeți dacă ai o casă mai spațioasă, în camera adolescenților sau în cea a copiilor. Funcționalitatea unei canapele extensibile face ca acest tip de mobilier să fie o soluție cu adevărat versatilă. Află mai multe despre cele 3 canapele extensibile JYSK cu spațiu de depozitare pe care ți le prezentăm în articol: MARIAGER, VILS și NORSMINDE. 

Zonă confortabilă pentru lounge și piesă de mobilier pentru dormit

Atunci când ai o canapea extensibilă în camera de oaspeți, poți crea rapid o încăpere primitoare pentru invitații care rămân să doarmă peste noapte la tine acasă. Iar soluția de depozitare de care dispune canapeaua îți permite să păstrezi lenjeriile de pat la îndemână. Canapeaua noastră VILS este o canapea practică cu 3 locuri, care poate fi transformată cu ușurință într-un pat confortabil.

 

Combinând beneficiile unei canapele cu cele ale unui pat, dormitorul devine astfel un spațiu mult mai util - vei beneficia de mai mult decât un simplu loc pentru dormit. Iar camera destinată oaspeților devine un loc în care invitații tăi pot avea un moment de liniște și odihnă în timpul vizitei. Poți folosi camera destinată oaspeților doar pentru tine, atunci când nu ai invitați - ca o cameră de joacă suplimentară sau un loc liniștit în care să citești o carte.

Citește si 4 canapele extensibile pentru un confort sporit și economie de spațiu. 

Confortabilă pentru relaxare, dar și pentru somn

O canapea extensibilă cu depozitare este o piesă de mobilier perfectă în camera copiilor sau în camera destinată adolescenților. Adolescenții primesc des vizite din partea prietenilor și funcționalitatea unei canapele extensibile este importantă într-un astfel de spațiu. Adolescentul tău poate crea cu ușurință un mic spațiu asemănător unui living în care să se distreze alături de prieteni.

 

Canapeaua noastră MARIAGER te va ajuta să obții mai mult spațiu acasă și este o piesă de mobilier confortabilă și elegantă în același timp.

O cameră cu atmosferă hygge, potrivită atât pentru relaxare cât și pentru joacă

NORSMINDE este o canapea extensibilă cu un aspect scandinav modern, care va face orice cameră să fie în pas cu trendurile - este perfectă pentru camera studenților sau pentru cea a adolescenților. O canapea extensibilă este perfectă pentru petreceri în pijamale, seri dedicate filmului sau nopțile de gaming.


Utilizează spațiul secret pentru depozitarea pernelor mari ale canapelei atunci când o folosești pentru dormit.

Depozitarea poate fi adesea o problemă dacă ai o casă mică. Însă există o mulțime de modalități care să te ajute să economisești spațiu în timp ce creezi soluții practice de depozitare în casa ta. Citește și blogul nostru despre depozitarea: soluții depozitare inteligente care economisesc spațiu. 

Descoperă mai mult

10 metode de a adormi mai ușor

10 metode de a adormi mai ușor

Care este cea mai bună saltea pentru tine? Ghidul complet

Care este cea mai bună saltea pentru tine? Ghidul complet

Noutăți: RINGSTIND, plapuma cu husă catifelată din fibre de bambus

Noutăți: RINGSTIND, plapuma cu husă catifelată din fibre de bambus

Cum să alegi salteaua corectă dacă ai dureri de spate

Cum să alegi salteaua corectă dacă ai dureri de spate