Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

LIVRARE GRATUITĂ pentru toate comenzile online | Indiferent de valoarea comenzii 
Din cauza numărului mare de comenzi, termenul de livrare poate fi mai mare pentru comenzile online

Plapumă și pernă cu husă din țesătură de viscoză de bambus deasupra patului din dormitor

Noutăți: RINGSTIND, plapuma cu husă catifelată din fibre de bambus

O plapumă moale, confortabilă și călduroasă, care poate reține transpirația în timpul nopții – asta am căutat și am găsit la RINGSTIND: un nou produs în sortimentul nostru de plăpumi. RINGSTIND este o plapumă din fibre cu husă din vâscoză realizată din 100% bambus, combinată cu tratament cu aloe vera. Plapuma călduroasă este ideală pentru tine atât vara, cât și iarna dacă ți se face destul de des frig în timpul nopții. Combinația unică dintre bambus și aloe vera lasă pielea să respire și face ca transpirația să se evapore, astfel încât să te simți confortabil pe timpul nopții și să dormi bine.

Citește mai multe despre plăpumile JYSK.

Țesătura din fibre de bambus a fost produsă în Asia de Est timp de mii de ani. Utilizarea aloe vera în scopuri medicinale și cosmetice este la fel de veche, iar cu câteva decenii în urmă a ajuns să fie folosită și în textile.

Plapuma RINGSTIND face parte din categoria de calitate JYSK PLUS. Pentru plăpumi, această categorie de calitate asigură o garanție de 5 ani.

Bambusul este, de asemenea, folosit în sortimentul de produse JYSK pentru o gamă largă de piese de mobilier, jaluzele, coșuri, lămpi și multe altele.

Descoperă mai mult

Cum să alegi salteaua corectă dacă ai dureri de spate

Canapele extensibile pentru dormit, relaxare și depozitare

Cum să-ți schimbi poziția în care dormi dacă vrei să te odihnești mai bine

Cum să alegi perna pentru a nu avea dureri de ceafă