Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
mobilier terasa

Seturile de terasă care îți aduc confortul din interior în grădină

Dată:

Categorie: Grădină, Toate articolele

Cuvinte cheie: amenajare gradina, mobila de gradina, seturi lounge pentru gradina

E vară. Ai ajuns acasă după o zi la serviciu, iei cina, stai de vorbă cu familia și vrei să te relaxezi. Ai o grădină sau o terasă și vrei să te profiți de vremea numai bună de afară. Dar vrei și să stai comod, așa că îți face cu ochiul canapeaua din sufragerie pe care ai stat întins în fiecare seară de iarnă. Ai vrea să stai la fel de confortabil și afară. Și chiar poți. Cu un set de terasă generos, prevăzut cu perne moi și pufoase, te poți bucura de confortul sufrageriei tale și afară.  

Există o mulțime de tipuri de mobilier de terasă care adaugă un plus de confort spațiului tău exterior. Poți alege între o varietate de materiale precum lemn masiv, ratan, poliratan, lemn artificial, aluminiu sau oțel, fiecare dintre acestea având avantaje și dezavantaje. De asemenea, fiecare dintre aceste materiale oferă un anumit stil mobilierului. De exemplu, cel din lemn masiv are un aspect clasic sau rustic, în timp ce cel din aluminiu are un stil modern, contemporan.  
Înainte de a decide ce mobilier de terasă vrei, gândește-te ce spațiu ai la dispoziție, ce mărime te avantajează și ce stil îți dorești pentru grădina ta. 
Noi îți prezentăm mai jos câteva opțiuni din care poți alege ceea ce crezi că e mai potrivit. 

 

Seturi de terasă modulare din poliratan 

Seturile de terasă din poliratan vin în mai multe culori și au două avantaje principale: sunt ușoare și au un design subțire, care nu aglomerează vizual spațiul tău exterior. Unele seturi de terasă sunt disponibile și pe componente, ceea ce te va ajuta să alegi exact ceea ce ai nevoie - de exemplu, în funcție de cât spațiu ai și de câți oameni vor folosi mobilierul, poate vrei un set cu măsuță, fotoliu și canapea, sau poate îți dorești două canapele, sau patru fotolii. Din această categorie face parte mobilierul de terasă VEBBESTRUP -  canapea, măsuță și fotoliu sau set - și mobilierul modular EBBESKOV

Setul EBBESKOV din poliratan, disponibil în varianta de 5, 7 sau 8 locuri sau disponibil pe componente 


Setul VEBBESTRUP din poliratan și cadru de aluminiu, disponibil fie pe componente, fie în varianta de 4, 5 sau 6 persoane. 

 

Seturi din metal și lemn masiv


Dacă preferi un aspect mai minimalist sau mobilier cu siluetă subțire, atunci setul LEVANGER este o alegere potrivită. Este realizat din aluminiu rezistent și lemn artificial care nu are nevoie de îngrijire. Include măsuță și canapea cu perne confortabile, prevăzută cu un blat pe care îți poți ține limonada sau cocktailul.

 

Seturi de terasă din plastic 


Mobilierul de grădină din plastic are trei avantaje importante. În primul rând, sunt accesibile ca preț, fiind cea mai bună variantă dacă dispui de un buget mic. În al doilea rând sunt ușor de îngrijit, pentru că nu trebuie să le aplici vreun tratament special, ci doar să le cureți cu apă și săpun. De asemenea, plasticul este un material ușor, de aceea poți muta mobilierul din plastic fără prea mari eforturi dacă vrei să schimbi aranjamentul pe terasă sau dacă decizi că nu mai vrei să stai la soare, ci să te relaxezi la umbră. 

Pe lângă aceste avantaje, seturile de terasă din plastic îți oferă și confortul pe care îl regăsești pe o canapea sau un fotoliu de interior sau, de ce nu, pe un set de terasă dintr-un material mai costisitor. 

Set terasa din plastic EBELTOFT

Setul de terasă EBELTOFT din plastic cu protecție UV, format din canapea, măsuță și două fotolii, pentru 4 persoane. 


set terasa plastic MARIELYST


Setul de terasă MARIELYST din plastic cu protecție UV, varianta pentru 5 persoane. 

Accesorizează mobilierul de grădină pentru a avea un spațiu mai primitor

Ca și în cazul spațiului interior, după ce alegi mobilierul principal, e bine să adaugi mici decorațiuni care vor face spațiul exterior mai cald, mai vesel, mai primitor. Dacă mobilierul este baza unei amenajări exterioare și îți influențează confortul, decorațiunile sunt cele prin intermediul cărora îți poți pune amprenta, poți adăuga stilul tău și poți face casa ta mai interesantă și mai plină de viață. Felinarele simpatice, covoare rustice, ghivece de flori elegante, perne de grădină moi și pături călduroase vor transforma un spațiu banal într-un loc plin de personalitate. 

 

VEZI MAI MULTE SETURI DE TERASĂ:


[][]