Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Design scandinav și gamă variată:  JYSK BUSINESS TO BUSINESS

Mobilier modular de grădină din ratan pe o terasă mare

Decorează-ți terasa cu piese de mobilier modulare

Dată:

Categorie: Grădină

Cuvinte cheie: amenajare terasa, mobilier de terasa, mobilier modular terasa, sfaturi mobilier terasa

Cu mobilierul pentru terasă modular RAVNDRUP, realizat din ratan, îți vei putea realiza setul ideal pentru terasa sau grădina ta. Setul este format din trei tipuri de module diferite:

  • Module pentru mijloc
  • Module pentru margini și colțuri
  • O masă pentru terasă

Mobilierul modular pentru terasă RAVNDRUP îți oferă libertatea și flexibilitatea necesare pentru a-ți decora terasa așa cum îți dorești.

Combinații nelimitate

Modular sofas and lounge tables in different combinations

 

Alătură oricâte module de mijloc dorești și finalizează aranjamentul pieselor de mobilier pentru terasă cu două module de colț pentru fiecare capăt. Sau poți lăsa un capăt al canapelei deschis pentru un acces mai ușor la fotoliile confortabile. Construiește o canapea pentru terasă în formă de U și așază una sau două mese de terasă în mijloc dacă ai o familie numeroasă. RAVNDRUP îți va permite să îi aduni pe terasă pe toți cei dragi pentru o seară în care să vă relaxați cu jocuri de societate, băuturi răcoritoare și discuții plăcute.

Idei de amenajare pentru o terasă mică

Ideas for combinations of sofa modules on a small patio

 

Dacă ai la dispoziție o terasă mai mică, s-ar putea să-ți dorești să te limitezi la una sau două canapele mici, alcătuite din două module. Cu modulele RAVNDRUP pentru margini sau colțuri vei putea să creezi o canapea foarte confortabilă. Mai mult, modulele din mijloc sunt mai ușor de deplasat dacă vrei să-ți creezi un pat de zi sau un șezlong cu perne moi. Pune una dintre pernele pentru spate sub cap și relaxează-te alături de o carte interesantă.

Mai multe idei pentru o terasă mică sau un balcon

Modulele de mijloc și de colț RAVNDRUP sunt realizate dintr-un cadru din oțel, cu șezutul și spătarul din poliratan. Acestea vin cu perne de lux cu husă rezistentă din poliester țesut. Modulul de colț vine alături de două perne pentru spătar. Setul include și clemele necesare pentru a menține modulele împreună.