Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

LIVRARE GRATUITĂ pentru toate comenzile online | Indiferent de valoarea comenzii 
Din cauza numărului mare de comenzi, termenul de livrare poate fi mai mare pentru comenzile online

Mobilier modular de grădină din ratan pe o terasă mare

Decorează-ți terasa cu piese de mobilier modulare

Cu mobilierul pentru terasă modular RAVNDRUP, realizat din ratan, îți vei putea realiza setul ideal pentru terasa sau grădina ta. Setul este format din trei tipuri de module diferite:

  • Module pentru mijloc
  • Module pentru margini și colțuri
  • O masă pentru terasă

Mobilierul modular pentru terasă RAVNDRUP îți oferă libertatea și flexibilitatea necesare pentru a-ți decora terasa așa cum îți dorești.

Combinații nelimitate

 

Alătură oricâte module de mijloc dorești și finalizează aranjamentul pieselor de mobilier pentru terasă cu două module de colț pentru fiecare capăt. Sau poți lăsa un capăt al canapelei deschis pentru un acces mai ușor la fotoliile confortabile. Construiește o canapea pentru terasă în formă de U și așază una sau două mese de terasă în mijloc dacă ai o familie numeroasă. RAVNDRUP îți va permite să îi aduni pe terasă pe toți cei dragi pentru o seară în care să vă relaxați cu jocuri de societate, băuturi răcoritoare și discuții plăcute.

Idei de amenajare pentru o terasă mică

 

Dacă ai la dispoziție o terasă mai mică, s-ar putea să-ți dorești să te limitezi la una sau două canapele mici, alcătuite din două module. Cu modulele RAVNDRUP pentru margini sau colțuri vei putea să creezi o canapea foarte confortabilă. Mai mult, modulele din mijloc sunt mai ușor de deplasat dacă vrei să-ți creezi un pat de zi sau un șezlong cu perne moi. Pune una dintre pernele pentru spate sub cap și relaxează-te alături de o carte interesantă.

Mai multe idei pentru o terasă mică sau un balcon

Modulele de mijloc și de colț RAVNDRUP sunt realizate dintr-un cadru din oțel, cu șezutul și spătarul din poliratan. Acestea vin cu perne de lux cu husă rezistentă din poliester țesut. Modulul de colț vine alături de două perne pentru spătar. Setul include și clemele necesare pentru a menține modulele împreună.

Descoperă mai mult

Transformă-ți spațiul exterior cu un pavilion decorat în stilul tău

Prosoape și pături pe care să le folosești atunci când mergi la plajă

Idei despre cum să-ți luminezi spațiul exterior

8 idei pentru iluminatul grădinii care creează o atmosferă relaxantă