Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Cadouri de Crăciun împachetate în material textil și hârtie de împachetat reciclată

6 idei creative pentru împachetarea cadourilor de Crăciun

Nimic nu creează mai multă bucurie de sărbători așa cum o face un cadou frumos împachetat. Ca să te ajutăm să-ți impresionezi familia și prietenii cu cadouri frumos ambalate, am adunat sfaturile noastre creative preferate care te vor ajuta să-ți îmbunătățești aptitudinile de împachetare a cadourilor.

1. Adaugă o notă naturală ambalajelor tale

Caută elemente naturale potrivite să înfrumusețeze un cadou în grădina ta. sau în pădure. Îndreaptă-ți atenția către elemente naturale de sezon, cum ar fi conuri de pin, brad, molid, chiparos si ciorchini cu fructe de padure rosii.

Nicely wrapped Christmas gifts with nature ornaments

Dacă mersul în pădure nu e o variantă pentru tine, atunci majoritatea supermarketurilor sau florăriilor vând diferite conuri și crenguțe pe care le poți utiliza în decorul tău. Florile uscate sunt, de asemenea, decorațiuni frumoase pentru un cadou. Alege o singură floare sau creează un buchet mic și adaugă-i o fundă colorată.

2. Etichete de cadou personalizate care îi vor face pe ceilalți să zâmbească

O modalitate ușoară de a adăuga o notă personală etichetelor de cadou este să scrii un mic salut. Poate fi la fel de simplu să scrii câteva cuvinte care îl descriu pe cel căruia vrei să-i dăruiești cadoul sau poate un mic citat din cântecul sau filmul tău preferat de Crăciun.

Dacă vrei să faci un pas mai departe, poți crea o mică ghicitoare care să ajungă în final la cel căruia i se adresează cadoul. Acest lucru îl va face cu siguranță să zâmbească.

În cele din urmă, poți renunța la etichetele tradiționale de cadou și poți printa fotografii cu tine și cu cel căruia vrei să-i dăruiești cadoul. Așa poți realiza o amintire frumoasă a relației voastre care poate fi păstrată mult timp după Crăciun.

3. Împachetează cadoul de Crăciun într-un cadou

Un coș acoperit este o modalitate cu adevărat drăguță să împachetezi cadourile. Acesta poate fi folosit atunci când pregătești câteva cadouri mai mici, cum ar fi un dozator de săpun, un recipient pentru săpun sau un suport pentru periuța de dinți. Coșul poate fi folosit ulterior pentru depozitare.

 

De asemenea, poți alege o variantă și mai creativă, împachetând o pernă într-o față de pernă sau o plapumă într-o husă de plapumă. Adăugă o panglică frumoasă și evită hârtia de împachetat tradițională. De asemenea, poți înfășura o pernă decorativă sau o ramă într-o pătură - posibilitățile sunt nesfârșite.

4. Adaugă elemente decorative realizate manual

Creează elemente decorative mici în formă de stele, inimi, brazi de Crăciun – doar imaginația ta stabilește limita. Le poți folosi ca etichete cadou, dar sunt grozave și ca elemente de decor suplimentar. Poți fie să le lipești pe hârtia de cadou, fie să le adaugi pe o panglică cadou.

Christmas gift wrapped in paper and decorated with candy cane and perler beads

 

O altă opțiune este să decupezi mici figurine de hârtie din carton. Un înger alb este simplu de decupat, dar foarte eficient și se va potrivi cu toate tipurile de hârtie de împachetat. O căutare rapidă a unui șablon de înger pe internet îți va oferi un punct de plecare excelent.

5. Decorează cadourile de Crăciun cu dulciuri comestibile

Dulciurile de Crăciun realizate în casă sunt în sine un cadou minunat, dar sunt perfecte și pentru a realiza un decor frumos pentru cadourile împachetate.

Fursecurile de Crăciun decorate cu glazură sunt atât frumoase, cât și delicioase. Nu uita să faci o mică gaură în prăjituri înainte de a le coace, pentru ca panglica cadou să treacă ușor prin ea.

Alte decorațiuni naturale sunt feliile de portocale uscate sau batoanele de scorțișoară. Sunt super decorative și miros foarte plăcut de aceea sunt foarte potrivite pentru Crăciun. Le poți lipi pe hârtia de împachetat sau le poți lega cu panglica cadou.

Ai nevoie de o variantă mai ușoară? Poți alege dulciurile cumpărate din magazin - în special bastonașele roșii și albe tipice pentru Crăciun.

6. Reutilizează țesăturile vechi ca hârtie de împachetat

Redu cantitatea de hârtie de împachetat și ambalează cadourile cu material textil în acest sezon de sărbători. Flexibilitatea materialului textil îl va ajuta să acopere chiar și cele mai ciudate forme și nu se va rupe la colțuri.

Nu ești pregătit pentru împachetarea cadourilor în material textil? O altă modalitate grozavă pentru împachetarea cadourilor de Crăciun este să folosești hârtia de împachetat festivă și reciclată KARDUS. Poți adăuga pe panglică globuri de Crăciun, care pot fi folosite ca decor pentru bradul de Crăciun de anul viitor.

Christmas gifts decorated with Christmas baubles, twigs, and pine cones

Combină cele 6 sfaturi în moduri interesante și creative pentru a împacheta cadourile de Crăciun în moduri cu adevărat unice și personalizate.

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră