Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Perne noi gama WELLPUR

Cum să ai o călătorie confortabilă și să ajungi odihnit la destinație

Atunci când călătorești, confortul devine un aspect esențial și îți dorești să reduci cât mai mult din oboseala care se acumulează pe drum.

Scaunele din avion sau cele din mașină nu sunt chiar atât de confortabile. Cel mai important lucru atunci când vrei să dormi confortabil este să ai o susținere corectă a gâtului, iar această susținere o poți obține cu o pernă specială pentru gât. O pernă din spumă cu memorie te va ajuta să dormi bine chiar dacă ai loc la fereastră, la mijloc sau la margine, atunci când zbori cu avionul, și să nu te trezești la destinație cu gâtul înțepenit. Pernele din spumă cu memorie WELLPUR îți susțin gătul și te ajută să ai parte de un somn odihnitor până la finalul călătoriei. 

Gama de perne pentru gât din spumă cu memorie WELLPUR are noi produse. Gradul mare de confort pe care acestea ți-l oferă nu s-a schimbat, însă noile perne au un design modern, adaptat unui stil de viață activ. 

O pernă care te ajută să dormi bine 

Atunci când călătorești cu mașina sau avionul multe ore poți ajunge ușor să ațipești în poziții inconfortabile care îți solicită mușchii gâtului. O pernă din spumă cu memorie WELLPUR îți va înlătura tensiunea musculară și te va ajuta să dormi într-o poziție confortabilă. Spuma cu memorie va urma conturul gătului tău și va reduce presiunea de pe mușchi și articulații. 

 

Am extins gama noastră de perne din spumă cu memorie WELLPUR pentru a avea mai multe modele și culori din care să îți alegi perna care să te însoțească în viitoarea călătorie. Pernele care se folosesc de obicei fără față de pernă au acum o husă gri pentru a părea mai curate mai mult timp. 

Saltelele și pernele WELLPUR su certificarea OEKO-TEX ® Standard 100, ceea ce înseamnă că nu conțin substanțe dăunătoare.