Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Ziua Mondială a Somnului | Reducere de până la 60%

Masă de grădină cu o bancă de grădină din metal și lemn pe fiecare parte și o lampă solară

Cum să te reconectezi cu natura: idei pentru terasă

Pentru mulți dintre noi, natura reprezintă refugiul perfect față de problemele cotidiene și este locul în care mergem să ne reîncărcăm cu energie atunci când ne simțim obosiți. Atunci când nu poți ajunge să te relaxezi pe malul mării sau în pădure, s-ar putea să te simți lipsit de energie sau să simți că în viața ta lipsește ceva. Ți-am pregătit câteva sfaturi prin care poți aduce natura la tine pe terasă. Oferă-i terasei tale un aer sălbatic și natural, adaugă obiecte și piese de mobilier care să îți amintească de drumețiile spectaculoase și de picnicurile încântătoare din timpul anotimpului cald. 

Garden table with cookies, cake and mugs


Noul set de grădină de la JYSK, DAGSVAD, este inspirat de seturile formate din masă și bănci minimaliste, cu design simplu, pe care le găsești atunci când vrei să faci un popas în pădure sau în apropierea unei plaje. Este, de asemenea, perfect și pentru terasa ta.

Wood garden bench with a throw and a cushion

 

Băncile sunt ușor de deplasat acolo unde ai nevoie de ele și le poți folosi inclusiv atunci când vrei să te întinzi si să faci puțină plajă.

Viața în aer liber cu decorațiuni inspirate din natură

Grey garden planters on a patio

 

Unii oameni nu se simt niciodată singuri în preajma plantelor. Iar altora, plantele le accentuează sentimentul de singurătate. Indiferent de stare, plantele sunt un simbol constant al naturii. Jardinierele cu plante verzi sau flori pot fi atât decorative, cât și funcționale, dacă le folosești ca separatoare de grădină pentru a te bucura de diferite zone de pe terasă: relaxare, joacă, etc.

Rattan lounge chair with a hide and a cushion


Așază-te într-un fotoliu confortabil așa cum este VALLESTRUP, cu forme rotunde și aspect natural - și învelește-l cu un covoraș din imitație de piele, astfel încât să te bucuri de căldura lui în serile răcoroase de vară.

 

Conexiunea cu natura este evidentă și atunci când ne referim la măsuța de cafea JUNGLEDAL. Măsuța realizată din ratan imită foarte bine stuful care se leagănă în vânt. Jocul de umbre pe care îl creează în combinație cu razele soarelui lasă impresia de lejeritate și se potrivește foarte bine cu atmosfera verii.