Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Cuvertura ROSENTRE albastra

Cuverturi de pat: de ce sunt importante pentru dormitorul tău

Îți place să ai un dormitor îngrijit și ordonat? Sau ai vrea să faci câteva îmbunătățiri în privința aspectului dormitorului tău? Cuverturile sunt o modalitate simplă prin care îl poți face să arate mai ordonat, mai plăcut și mai primitor. Știai că există și dezavantaje atunci când alegi o cuvertură de pat sau că există un mod corect în care să îți faci patul? Ți-am pregătit cele mai bune sfaturi în acest articol. 

ROSENTRE albastra

 

Cuvertură ROSENTRE albastră

Benefiicile unei cuverturi de pat

1. Cuverturile inspiră ordine și curățenie

Cuverturile fac patul și întregul dormitor să arate bine. Cel mai evident beneficiu al acestora este că înfrumusețează aspectul dormitorului, făcându-l să pară mai ordonat decât dacă ar fi avut doar lenjeria de pat la vedere. Unii oameni compară un pat nefăcut cu vasele nespălate lăsate în chiuvetă peste noapte.

Cuvertura asigură un aspect consistent pentru dormitorul tău de care te poți bucura în fiecare zi. Poți schimba lenjeria de pat ori de câte ori dorești și poți alege dintre diferite culori și modele, însă o cuvertură de pat va asigura mereu același aspect îngrijit.
 

TALL cuvertura

 

Cuvertură TALL

2. PROTECȚIE PENTRU PATUL ȘI LENJERIA TA

Cuvertura îți protejează patul și lenjeria de pat și le prelungește durata de viață. O poți alege inclusiv pentru a crea un strat protector împotriva prafului și a murdariei. 

Vezi aici mai multe articole pentru dormitorul tău. 

 

Cuvertură BALLBLOM

 

Cuvertură BALLBLOM

3. UN DORMITOR EXCLUSIVIST

O cuvertură poate să creeze o atmosferă de hotel în dormitorul tău și să te facă să îți imaginezi că te afli într-o stațiune exclusivistă. Nu este nevoie să cumperi o cuvertură de pat de lux, poți alege câteva perne decorative cu care să îți creezi un colț al viselor. 
 

 

Cuvertură KORNBLOMST

4. POȚI DEVENI MAI ORGANIZAT 

Când ai o cuvertură, vei dori să îți faci patul în fiecare zi. Îți imaginezi cum ar fi să acoperi o grămadă de perne și plăpumi cu o cuvertură? Mai mult decât atât, vei avea ocazia să aranjezi patul după propriul gust.

 

Cuvertură ENGBLOMME

 

Cuvertură ENGBLOMME


DEZAVANTAJELE UNEI CUVERTURI DE PAT

Cu toții transpirăm noaptea - de fapt, transpirăm până la 2 decilitri în fiecare noapte. De aceea, este important să ne aerisim patul și să îl lăsăm să se usuce înainte de a-l acoperi cu o cuvertură. Acarienii se dezvoltă într-un mediu umed și cald. Pentru a nu le da ocazia să se inmulțească, aranjează patul după ce acesta este complet uscat. În funcție de anotimp și de climă în general, cel mai bine este să faci patul seara, când te întorci de la serviciu. Dimineața poți să scuturi pernele și pilota și să o întinzi pe toată suprafața patului.

Când îți alegi noua cuvertură, ține cont de model și culoare, dar și că ar trebui să acopere întreaga suprafață a patului și să depășească marginile. Așa vei obține un dormitor ordonat, curat și exclusivist.