Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Bancă de grădină din tec, masă de grădină din tec și scaune de grădină din tec pe o teasă din lemn cu jardiniere și felinare

Mobilier de grădină din lemn masiv de tec

Lemnul masiv de tec este materialul natural ideal pentru mobilierul de grădină. Este durabil, are nevoie de întreținere redusă, este plăcut la atingere și nu în ultimul rând, are un aspect absolut minunat.

Lemnul de tec este foarte potrivit dacă îți dorești un mobilier de grădină rezistent la intemperii. Are proprietăți naturale de hidroizolație care îl fac, de asemenea, rezistent la mucegai și dăunători. Va rezista în timp și, are nevoie de efort minim de întreținere din partea ta și va dobândi în timp o frumoasă culoare gri-argintiu.

Bucură-te de vremea frumoasă și de grădina ta în noul anotimp cu mobilierul de grădină realizat din acest material rezistent și prețios. Îți recomandăm noua noastră colecție de mobilier de grădină VESTERHAVET, care include o masă de grădină, o masă de bistro, un scaun de grădină și o bancă de grădină.

 

Toate piesele de mobilier de grădină din colecția VESTERHAVET au un aspect clasic, dar sunt la fel de potrivite într-o grădină decorată într-un stil romantic, cât și pe un acoperiș urban.

Două decoruri diferite cu mobilier de grădină din tec, una cu scaune pliante și cealaltă cu scaune stivuibile

 

Scaunele de grădină VESTERHAVET au un aspect robust și stabil, în timp ce masa pentru terasă inspiră multă lejeritate.

 

VESTERHAVET este disponibil și sub forma unui mic set de bistro îngrijit, perfect pentru balcon, pentru o terasă mică sau pentru amenajarea unui colț de grădină confortabil.

Mobilierul de grădină din lemn de tec poate fi lăsat în aer liber tot timpul anului?

Mobilierul din tec poate fi lăsat în aer liber tot timpul anului. Proprietățile naturale ale lemnului îi permit să reziste la umezeală, razele ultraviolete și toate condițiile meteorologice. Este necesar să cureți mobilierul de mucegai și murdărie o dată pe an. Dacă dorești să acoperi mobilierul în lunile de iarnă, alege o husă care să îi permită să respire. Când îți vei lăsa mobilierul de grădină din tec în exterior, vei observa că acesta va căpăta o culoare gri-argintiu după aproximativ 9-12 luni.

Lemn certificat FSC

Toate piesele de mobilier de grădină din lemn de la JYSK poartă eticheta FSC (FSC® N001715). Asta înseamnă că lemnul provine dintr-o pădure în care nu se taie mai mult lemn decât pădurea poate reproduce în mod natural. Există reguli stricte pentru utilizarea pesticidelor și a substanțelor chimice, iar muncitorii primesc un salariu decent și condiții de muncă decente.

Citește mai mult despre lemnul certificat FSC.