Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Ziua Mondială a Somnului | Reducere de până la 60%

mobilier alb NORDBY

NORDBY - GAMA CU MOBILIER ALB, VERSATIL ȘI DESIGN CLASIC

Ne gândim foarte des la diferite soluții prin care să facem spațiile mici să pară mai mari sau mai luminoase. Pentru camera de zi sau dining, mobilierul alb poate fi o variantă foarte bună pentru a face aceste spații să pară curate și să fie puse în valoare de lumina naturală.

Putem spune că în amenajarea locuinței nu putem avea niciodată prea mult alb. Albul va permite culorilor și imprimeurilor să iasă în evidență și astfel, vei putea să combini o varietate largă de textile: perne, pături, coșuri și cutii pentru depozitare sau obiecte decorative în culori variate.

În gama NORDBY vei găsi piese cu aspect clasic, pe care le poți folosi în camera de zi, dining, bucătărie sau hol. Albul îți va inspira relaxare și liniște. Însă o cameră albă li se poate părea unora prea monotonă. În acest caz, poți să echilibrezi cantitatea de alb și să o folosești cu precădere în cazul piesele de mobilier. Avantajul gamei NORDBY este că piesele de mobilier pot fi ușor de combinat cu restul pieselor de mobilier din casă. Aspectul versatil este important: poți folosi bufetul cu sertare și în bucătărie, și pe hol, iar acesta se va potrivi chiar și în dormitor.

Piesele de mobilier din gama NORDBY sunt realizate din lemn masiv din arbore de cauciuc îmbinat cu MDF sau lemn masiv de pin, iar gama include bufet, măsuță de cafea, comodă cu sertare, comodă TV, masă de dining și scaune de dining.

Mobilier alb pentru bucătărie și zona pentru luat masa

Mobilierul alb este foarte apreciat în bucătăriile sau dining-urile în care îți dorești un design tradițional, bine luminat, cu aerul unei vacanțe într-o casă rustică. Pentru a obține un asemenea spațiu, alege bufetul NORDBY - cu 2 uși și 3 sertare, în care poți depozita obectele de care ai nevoie în apropierea mesei de dining albă NORDBY, cum ar fi tacâmurile și vesela. Dacă vrei să îți expui obiectele preferate în zona dining-ului, cărțile sau vesela frumoasă, poți opta pentru o vitrină cu uși de sticlă.

Masa de dining NORDBY este extensibilă, perfectă pentru duminicile sau sărbătorile când ai mai mulți invitați la masă. Masa este realizată din lemn masiv de arbore de cauciuc, cimbinat cu MDF. Îi poți asorta scaunele de dining din aceeași gamă, realizate din lemn masiv de pin, cu șezut din material textil de culoare gri.

O bucătărie mobilată astfel devine foarte primitoare și te invită să petreci timp gătind felul de mâncare preferat sau luând micul dejun împreună cu familia.
 


Mobilier pentru camera de zi

Camera de zi este spațiul în care toată familia se întâlnește și petrece timp împreună. Fie că membrii familiei au parte de conversații interesante despre întâmplările petrecute peste zi sau se adună în weekend pentru un joc de societate, camera de zi este locul perfect pentru activități diverse împreună.

Măsuța de cafea NORDBY, cu formă pătrată, te invită la momente de relaxare. Măsuța de cafea în stil clasic se va potrivi de minune cu o serie de canapele cu forme drepte sau curbate, disponibile în varianta de două persoane, de trei persoane sau colțar.

Tot aici îți vei dori probabil și o comodă TV care să îți ofere spațiu suficient pentru depozitare.
 

 

Mobilier alb pentru dormitor

Un dormitor alb te face să te simți că plutești pe un nor pufos. Albul creeaă o atmosferă intensă de relxare și te ajută să te odihnești mai bine. Dacă ai multe haine în garderobă și simți că pe unele le folosești mai des decât pe celelalte, poți alege să adaugi un stander de haine.

Alege pentru depozitarea cărților, a telefonului sau a obiectelor pe care vrei să le ții aproape de pat, o noptieră albă cu sertar și raft pentru depozitare. Comoda albă cu 6 sertare este foarte utilă aici, însă poți alege orice comodă cu sertare disponibilă în gamă, în funcție de dimensiunea dormitorului.
 

 

 

Mobilier alb pentru biroul de acasă

Un birou amenajat cu mobilier alb te va lăsa să te concentrezi asupra lucurilor pe care trebuie să le finalizezi. Iar simplitatea albului va contribui la claritatea ideilor. Poți adăuga și câteva corpuri spațioase pentru depozitare, cum ar fi o vitrină cu uși glisante sau o comodă cu sertare.

 

 

Mobilier alb pentru un hol primitor

corpuri cu 35 sertarepantofar