Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Noutăți! Săptămâna Plăpumilor și Saltelelor | Până la 60% reducere la perne, plăpumi și saltele

Două veioze și o lampă cu baterie

Noutăți: Trei corpuri de iluminat care îți vor înfrumuseța casa

Dată:

Categorie: Inspirație

Cuvinte cheie: iluminare casa, obiecte de iluminat, corpuri de iluminat

Am introdus recent noi lămpi și veioze în sortimentul nostru de corpuri pentru iluminat. Am întrebat-o pe Tina Nymann, buyerul nostru pentru categoria corpurilor de iluminat, expertă în amenajarea casei și decorațiuni, ce le face speciale și unde le-ar folosi în propria ei casă.

„Iluminatul este esențial pentru o atmosferă plăcută în orice casă. Prin urmare, am ales să evidențiez două veioze și o lampă cu baterii care adaugă o lumină difuză și confortabilă în casă”, începe Tina și continuă să descrie fiecare corp de iluminat în detaliu.

EDMUND - veioză din sticlă

Veioza cu bază de sticlă și abajur gri pe o tavă de marmură

 

„Veioza EDMUND are baza din sticlă fumurie și abajurul din bumbac de culoare gri, iar ambele se asortează perfect. Simplitatea culorii se potrivește perfect cu designul minimalist. Veioza EDMUND are o eleganță care o face perfectă pentru sufragerie, atât ca piesă funcțională, cât și decorativă. Dacă vrei să-ți decorezi dormitorul, poți să așezi veioza EDMUND pe noptieră. Va oferi instantaneu o atmosferă pe care o regăsești doar în camerele de hotel”, spune Tina.

JULIUS - veioză din bambus

Veioza in stil scandinav cu picior de bambus

 

„Veioza JULIUS este compusă dintr-un picior de bambus și un abajur simplu din in. Designul simplu și scandinaveste cel mai potrivit pentru această veioză. JULIUS va adăuga o lumină subtilă și intimă, ceea ce o face perfectă pentru noptiera de lângă pat”, spune Tina.

HOLGER - lampă cu baterii 

Lampă cu baterii din sticlă maro pe un raft de stejar

 

„În acest sezon vreau să scot în evidență și noua noastră lampă care funcționează cu baterii: HOLGER. Această lampă oferă o lumină caldă și decorativă. Lampa fără fir este ușor de plasat oriunde în casă și creează un nivel perfect de confort. Folosește-o pe rafturi, mese sau ia-o cu tine acolo unde ai nevoie”, spune Tina cu entuziasm.

Lampă cu baterii din sticlă maro

 

Lampa cu baterii HOLGER are 16 cm înălțime și vine echipată cu un bec decorativ LED care nu se înlocuiește și cu 3 baterii AAA.