Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Două veioze așezate pe o masă consolă și pe o masă

Noutăți: Trei corpuri de iluminat care îți vor înfrumuseța casa

Dată:

Categorie: Inspirație, Camera de zi

Cuvinte cheie: iluminare casa, obiecte de iluminat, corpuri de iluminat

Am introdus recent noi lămpi și veioze în sortimentul nostru de corpuri pentru iluminat. Am întrebat-o pe Tina Nymann, buyerul nostru pentru categoria corpurilor de iluminat, expertă în amenajarea casei și decorațiuni, ce le face speciale și unde le-ar folosi în propria ei casă.

„Iluminatul este esențial pentru o atmosferă plăcută acasă. De aceea, am ales să evidențiez două veioze care adaugă o lumină subtilă și confortabilă casei tale. De asemenea, noile noastre becuri LED reîncărcabile merită puțină atenție,” începe Tina și continuă să descrie fiecare corp de iluminat în detaliu.

HELMER - veioză din ratan

Rattan table lamp with a light lamp shade

 

„Veioza HELMER este realizată din ratan și are un abajur din material textil care se potrivește perfect cu baza veiozei. Simplitatea materialelor se asortează foarte bine cu designul la fel de simplu. HELMER are un aspect lejer si o notă elegantă care o fac potrivită în orice încăpere și în orice locuință. Lumina răspândită de veioza HELMER este subtilă și reprezintă o sursă de lumină suplimentară perfectă în dormitor sau în camera de zi”, spune Tina.

GERLUF - veioză din sticlă

Veioză realizată din sticlă albă canelată pe o masă din lemn

 

„GERLUF este realizată din sticlă canelată, albă, care este foarte prezentă în trendurile acestui sezon. Aspectul mat combinat cu formele curbate elegante, fac din această veioză o alegere foarte elegantă. Având o deschidere mică în partea superioară, veioza GERLUF va adăuga o lumină mai difuză. Așaz-o acolo unde ai nevoie de un plus de confort sau folosește-o pentru a-ți lumina colțurile casei și pentru a te bucura de un iluminat frumos și delicat”, spune Tina. 

IVAN - lumânări cu baterii reîncărcabile

Becuri LED reîncărcabile într-un vas mic de sticlă

 

„În acest sezon vreau să evidențiez și becurile noastre reîncărcabile IVAN. Le poți găsi într-un pachet de patru lumânări, cu încărcător și telecomandă incluse. IVAN este o variantă mai sustenabilă, pentru că le vei putea reutiliza pe termen lung. Astfel, 7 ore de încărcare îți oferă aproximativ 30 de ore timp de iluminare. Cu telecomanda vei putea controla funcția de cronometrare și poți schimba mai multe setări de lumină. Poți alege între lumina intermitentă sau poți să dimezi lumina. Aceste caracteristici te vor ajuta să reglezi nivelul de confort așa cum îți dorești. IVAN este cu adevărat o alegere potrivită atunci când vine vorba de folosirea becurilor LED”, spune Tina cu entuziasm.