Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Ziua Mondială a Somnului | Reducere de până la 60%

Fereastra din dormitor cu rulouri opace, perdele ușoare și perdele grele

Perdele și draperii pentru dormitor care îți oferă lumină, întuneric și intimitate

Este important pentru calitatea somnului ca în dormitorul tău să fie întuneric noaptea și lumină dimineața. S-ar putea să dorești să te bucuri, de asemenea, de o sesiune de citit sau doar să îți petreci timpul în pat, punându-ți ordine în gânduri în zilele leneșe de duminică. Cu perdelele și draperiile în mai multe straturi vei putea obține exact nivelul de intimitate și lumină pe care îl dorești în dormitorul tău.

De asemenea, poți monta pe ferestre jaluzele sau rolete opace, pe care să le poți derula noaptea și să le ridici din nou dimineața pentru a lăsa lumina să pătrundă și să te trezească într-un mod optim. Citește mai multe despre tipurile de iluminare și sfaturi pentru lumina corectă din dormitor.

Cave-like atmosphere in bedroom with black out roller blinds and heavy curtains
Draperie AUSTRA 140x300 catifea roz
85 Lei/buc
199 Lei /buc
REDUCERE 57%
Perdea BOLMEN 140x300 cute alb-murdar
55 Lei/buc
89,99 Lei /buc
REDUCERE 38%


Pentru următorul strat, alege o perdea lejeră care să blocheze cele mai dure raze ale soarelui, dar care să lase totuși să intre lumina. Poți păstra perdele trase dacă dorești mai multă intimitate, în timp ce te vei bucura în continuare de lumina zilei.

Bedroom with black out roller blinds half way up and light curtains open

 

Trage perdelele dacă îți dorești mai multă lumină sau dacă vrei să arunci o privire în afara locuinței, din confortul patului tău.

Bedroom with light curtains halfway open and the light shining in


Stratul final ar trebui să fie o draperie care poate crea o atmosferă întunecoasă, răcoroasă și confortabilă, ca și cum te-ai afla într-o peșteră. O draperie ajută, de asemenea, la reducerea zgomotului din exterior. Aspectul dormitorului tău se poate schimba complet dacă vei schimba culorile perdelelor. Draperia AUSTRA este disponibilă în culoarea trandafirie și este realizată din catifea cu un aspect romantic. Dacă îți dorești un aspect mai serios, poți alege aceeași draperie din catifea în culoarea albastru. O poți avea, de asemenea, în nuanța neutră nisip, gri sau verde. Comun pentru toate draperiile din gama AUSTRA este aspectul calm și armonios. Alege orice se potrivește personalității și stilului tău.

Window with black out roller blinds, light curtains and heavy curtains and colour samples
Draperie AUSTRA 140x300 catifea bej
85 Lei/buc
199 Lei /buc
REDUCERE 57%
Draperie AUSTRA 140x300 catifea albastră
85 Lei/buc
199 Lei /buc
REDUCERE 57%
Draperie AUSTRA 140x300 catifea verde
85 Lei/buc
199 Lei /buc
REDUCERE 57%
Draperie AUSTRA 140x300 catifea gri
85 Lei/buc
199 Lei /buc
REDUCERE 57%