Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Trei lustre din bambus atârnă peste masă și veioză din ratan

Privește-ți casa într-o lumină nouă

Corpurile de iluminat decorative pot schimba starea de spirit din casa ta si pot avea un impact mare asupra atmosferei pe care vrei s-o creezi, fara să coste prea mult.

Răspândește lumină în întunericul iernii

Iarna poate fi lungă și întunecată, dar cu mici surse de lumină pe care să le adaugi în casa ta, poți crea o atmosferă confortabilă și caldă, care va face iarna să pară puțin mai scurtă.

Lampa de masa din ratan si lampadar din bambus

 

Poti aseza lampa decorativa ALBERT pe un raft, o masă sau o noptieră. Lampa este realizată din ratan și oferă o lumină caldă și relaxantă. Structura decorativă din ratan creează niște umbre frumoase pe suprafața pe care este așezată.

Lampadar bej și crom
Lampadar KRISTOF 145cm oțel periat
175 Lei/buc
249 Lei /buc
REDUCERE 29%

 

Un alt lampadar cu design scandinav este KRISTOF. Designul este mai clasic și mai elegant, ceea ce îl va face să se potrivească în majoritatea caselor. Datorită înălțimii, lampadarul KRISTOF va răspândi mai multă lumină în cameră. Va arăta perfect lângă locul tău preferat de lectură.

Creează o atmosferă hygge cu iluminatul decorativ

Iluminatul nu reprezintă doar sursa de lumină. Cu iluminatul decorativ potrivit, poți crea o casă cu o atmosferă plăcută. Iarna, este tentant să te retragi și să petreci mai mult timp în interior. Din păcate, în această perioadă nu pătrunde prea multă lumină naturală prin ferestre și o singură sursă de lumină, cum ar fi o veioză, nu este suficientă pentru a acoperi nevoia de lumină din casă.

Trei lampi suspendate din bambus atârnând peste masa de sufragerie

 

Așază câteva lustre una lângă cealaltă și obține iluminatul perfect în sufrageria ta. Lustra SIGVARD este realizată din bambus, ceea ce o face să fie o piesă care atrage atenția, modernă și atrăgătoare.

Lampă de birou neagră
Veioză PATRIK Ø14x45cm neagră
75 Lei/buc
99 Lei /buc
REDUCERE 24%

 

Dacă doreși să creezi o atmosferă plăcută într-o cameră, este o idee bună să utilizezi o varietate de surse de lumină care pot crea un sentiment de intimitate și relaxare. Lampa de birou PATRIK poate fi folosită pe biroul de acasă, dar este perfectă și dacă o așezi pe un raft sau pe biblioteca din sufragerie.

 

Lumânările sunt surse suplimentare de lumină, confortabile și decorative în același timp. Când dorești să obții o atmosferă confortabilă acasă, atunci poți aprinde câteva lumânări pe care să le plasezi în diferite colțuri ale camerei și pe care îți dorești să le luminezi.