Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Magazinele JYSK sunt deschise | Vezi programul fiecărui magazin
Săptămâna Mobilierului de Grădină | Până la 50% reducere la mobilier de grădină

VEZI OFERTELE
Lampă cu clemă pe un raft cu ghivece cu plante artificiale

Top 3 corpuri de iluminat recomandate de departamentul nostru de achiziții

Dată:

Categorie: Toate articolele, Camera de zi, Decoratiuni

Cuvinte cheie: iluminare casa, obiecte de iluminat, corpuri de iluminat

Tina Nymann se ocupă de achizițiile pentru departamentul nostru de decorațiuni interioare încă din anul 2015. De aceea, am rugat-o să ne împărtășească care sunt lămpile ei preferate din sortimentul corpurilor de iluminat de la JYSK și cum ne putem decora locuința cu diferite surse de iluminat.

„Ei bine, iluminatul potrivit poate schimba în întregime atmosfera din casa ta și este un instrument excelent pentru a crea un cadru confortabil și atrăgător pentru viața ta de zi cu zi. În acest sezon am introdus câteva noi lămpi moderne în sortimentul nostru ", continuă Tina:" Cred că ar trebui să fim jucăuși și creativi atunci când ne alegem lampile pentru interiorul caselor noastre. Cred că iluminatul ar trebui să completeze întotdeauna decorul și cu noile noastre lămpi versatile MATINUS, HUGO și THEODOR, clienții noștri vor găsi lampa perfectă care să se potrivească perfect casei și stilului lor. ”

MATINUS - lampă modernă de podea

"Lampa noastră de podea MATINUS are un aspect retro, cu două lămpi mai mici incorporate, care pot fi reglate și orientate în diferite direcții în funcție de nevoie. Lampa MATINUS este elegantă și are un aspect care te face să te gândești la tendințele decorului interior al anilor '60. Aspectul curat și simplu al lămpii te inspiră să faci mai multă ordine în cameră și să te orientezi către un design interior minimalist în casa ta ", spune Tina cu un zâmbet. 

 

Vezi și cele 3 lenjerii recomandate de departamentul nostru de achiziții. 

HUGO – iluminat elegant și modern

 

„HUGO este una dintre cele mai elegante lămpi de podea din sortimentul nostru. Ador aspectul modern și combinația finisajului negru mat cu detaliile din alamă, pentru că îi oferă lămpii un aspect exclusivist. Un mare avantaj al lămpilor de podea este că acestea reduc umbrele create de iluminatul corpurilor care sunt poziționate în spatele tău, deasupra capului. De aceea este ideal să combini lampa HUGO cu o aplică montată pe tavan. Eu aș așeza lampa HUGO lângă un fotoliu sau o canapea sau ca element decorativ datorită designului său elegant și minimalist. Cred că, indiferent dacă îți decorezi camera de zi, dormitorul sau bucătăria, o lampă elegantă de podea reprezintă un element decorativ unic.” 

THEODOR - versatil și decorativ 

 

„Lampa cu clemă THEODOR este o lampă versatilă, modernă și multifuncțională. Lampa este practică și în acleași timp decorativă și o poți folosi într-un număr infinit de moduri. Poți alege lampa THEODOR într-una din cele două culori: roșu stins și negru mat clasic.”

 

„Ceea ce face cu adevărat specială această lampă este clema care îți permite să așezi lampa oriunde îți dorești în casă. O poți pune pe un raft, pe o latură a mesei sau pe o bibliotecă - posibilitățile sunt nelimitate. Aș folosi THEODOR în locuri care cred că au nevoie de ceva mai multă lumină, dar și ca element decorativ pentru a evidenția obiectele mele preferate de decor din casa mea. ”