Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
gama vedde dormitor

VEDDE - noua gama de mobilier pentru dormitor

Dată:

Categorie: Dormitor, Toate articolele

Cuvinte cheie: mobila dormitor, mobila vedde, mobila stejar salbatic, idei dormitor, noutati mobila interior

O dată cu sfârșitul verii, atenția tuturor se mută din exterior în interior. Și nu doar atenția, ci și petrecerile, momentele de relaxare și timpul petrecut în familie. Ca în fiecare an, la finalul verii facem trecerea către mobila de interior și aducem noi produse care să îți înfrumusețeze casa.

Una dintre gamele noi este VEDDE, care cuprinde piese robuste de mobilier pentru dormitor, de calitate, cu aspect de lemn natural. Pentru că este realizat din melamină de stejar sălbatic, mobilierul VEDDE este durabil și rezistent la uzură. Design-ul este curat și simplu, ușile și sertarele sunt fără mânere, iar sertarele sunt prevăzute cu șine și cu mecanism de oprire automată.

Dormitor stejar salbatic

Datorită design-ului simplu, piesele de mobilier din această gamă pot fi integrate cu ușurință în orice casă. Cel mai bine se potrivesc cu un design contemporan, inspirat de natură.

Dulapul VEDDE cu trei usi si oglinda este spațios și foarte bine compartimentat. Are patru sertare si rafturi, plus două bare pentru umerașe, pentru ca întreaga ta garderobă să fie depozitată cu grijă și să îți găsești cu ușurință orice rochie sau cămașă atunci când vrei.

Dulap VEDDE cu trei usi si oglinda

Patul VEDDE, elementul central al dormitorului, este disponibil în două dimensiuni – 140 x 200 cm și 160 x 200 cm, nu ocupă mult spațiu și poate fi însoțit de noptiera VEDDE cu un sertar cu șine și un raft de depozitare.

Mobila dormitor VEDDE

Pentru obiecte de îmbrăcăminte mai mici, cosmetice sau orice alte lucruri vrei să depozitezi poți folosi comoda VEDDE prevăzută cu trei sertare pe șine, cu aspect de lemn natural, ca și celelalte piese de mobilier ale gamei.  

Raluca Communications and PR Manager
Nanu Andra

Am vazut acest dormitor acum o luna de zile si nu am mai rezistat, asa ca l-am achizitionat saptamana trecuta. Este un model practic, cu un design interesant, usor de instalat, mai putin obisnuit in Romania. Acest fapt m-a determinat sa il achizitionez. Multumesc pentru ajutor celor din echipa Jysk si felicitari pentru produsele comercializate. Recomand acest dormitor celor care vor sa iasa din tipare.

Mihaela

Astazi am achizitionat toata gama pentru dormitor .SUnt foarte multumita arata forate bine. Va multumesc!

Cirstea Venera

La ce pret ajunge acest dormitor?

Raluca

Buna ziua! Puteți vedea prețul tuturor produselor din gama VEDDE aici: https://jysk.ro/search?query=vedde&search_category=typed_query&op=C%C4%…. O zi frumoasă!

Popoiu Ioana

Costul transportului in alt oras depinde de marimea produsului sau este acelasi pentru oricare?

Elena Sandulache

Buna ziua, am vazut in fotografiile cu mobilier Vedde, un corp similar cu o comoda TV (doua usi si un spatiu liber deasupra lor), dar mai inalta(aproape de inaltimea unei comode cu trei sertare). Se gaseste si la noi acel model de corp ?Multumesc.

Irina

Buna Elena. Cred ca acesta este comoda la care te referi: https://jysk.ro/sufragerie/comode-tv/comoda-tv-vedde-stejar-salbatic. Daca nu, poti gasi aici toate corpurile de mobilier din gama VEDDE: https://jysk.ro/search?query=vedde&search_category=typed_query&op=C%C4%83utare#meta=%7B%22currentPage%22%3A1%7D O zi buna! 

Comments