Campanii speciale de finanțarePe lângă soluțiile de finanțare standard, partenerii noștri au conceput special pentru tine campanii de finanțare speciale, care să te ajute să îți transformi visele în realitate. Vezi mai jos campaniile de finanțare curente, valabile în luna noiembrie 2017!   

 BRD: Până la 24 de rate fără dobândă

 

Plata în rate cu cardul BRD se poate face pentru cumpărături online pe www.JYSK.ro. 

Prin cardurile de credit BRD, poti plati in pana la 24 de rate fara dobanda tranzactiile mai mari de 200 de lei.

Oferta valabila pana la 31.01.2018. Pentru plati sigure pe internet, serviciul 3D Secure este activat automat. La fiecare tranzactie primesti un cod unic prin sms pentru validare.

Informatii suplimentare despre cardurile de credit BRD poti obtine accesand www.cardcreditbrd.rosau serviciul My BRD Contact la numerele de telefon: +4 021 302 6161 (apelabil din orice rețea)

TelVerde:0800 803 803 (gratuit, disponibil doar în rețeaua fixă Telekom România)

*BANCA/*22622 (tarif normal în reţeaua Orange şi Vodafone) 

Star Card: Până la 18 rate fără dobândă 

Star Card

În perioada 1-30 noiembrie 2017, poți achiziționa produsele JYSK în până la 18 rate fără dobândă* prin Star Card, atât din magazinele fizice JYSK, cât și online pe www.JYSK.ro. Extinderea numărului de rate fără dobândă te vor ajuta să ai casa la care visezi. 

*Detinatorul de Star Card BT are posibilitatea sa opteze, la momentul efectuarii platii, pentru esalonarea valorii tranzactiei intr-un numar de 18 rate lunare egale, calculate fara dobanda.