Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Vrei să te odihnești mai bine? Ai până la 60% reducere la perne, plăpumi și saltele

Decorează-ți casa pentru un Halloween cu atmosferă magică

Decorează-ți casa pentru un Halloween cu atmosferă magică

Sărbătoarea de Halloween este aproape și deși acest eveniment se sărbătorește în America de Nord încă din anii '50, și-a făcut relativ recent intrarea în multe dintre țările europene. Și în România începem să ne dăm seama că sărbătoarea de Halloween este un prilej excelent pentru a ne întâlni cu prietenii și familia, pentru a ne retrage în liniștea locuinței noastre, pentru a aprinde lumânări și pentru a profita de timp de calitate. Aprinde o lumânare în suportul de lumânări JOEL și adaugă o instalație de lumini ROLAND pentru a crea o atmosferă caldă și confortabilă de Halloween. 


Folosește decorațiunile de Halloween pe toată perioada toamnei

Poți folosi decorațiunile de Halloween toată toamna pentru a păstra atmosfera caldă și misterioasă, chiar dacă Halloween-ul este sărbătorit pe 31 octombrie și nu trebuie să abuzezi de pânza de păianjen falsă pe ușa de la intrare sau de alte decorațiuni înfricoșătoare. În schimb, îmbracă-ți casa pentru o atmosferă hygge de Halloween. Paleta de culori de Halloween variază de la galben și portocaliu până la roșu stins - culori foarte „tomnatice” pe care le regăsești în frunzele căzătoare din septembrie și octombrie. Din fericire, aceste culori sunt capabile să răspândească o atmosferă caldă și primitoare și multă atmosferă hygge. Adaugă pături pufoase și căni de cafea și așază-te confortabil cu o carte care îți place sau o revistă de modă.


Poți folosi mici luminițe galbene sau cu reflexii de portocaliu pentru a lumina subtil camera, așa că dacă nu dorești să îți refaci întregul decor din casă, mai puțin înseamnă mai mult. Ghiveciul pentru flori galben AXEL sau măsuța de cafea CUT OUT în roșu stins sunt câteva elemente fresh pe care le poți adăuga, numai bune pentru decorul existent.

 

Nu uita să extinzi atmosfera hygge și în exterior cu felinare și instalații de lumini în copaci.

 

Activități specifice sărbătorii de Halloween:

Petrecerile de Halloween la care invitații se costumează în fantome, vrăjitori, mumii sau seara de Halloween în care unde copiii merg din ușă în ușă, îmbrăcați în costume înfricoșătoare și cer bomboane pe care le pun în felinare din dovleci sculptați. Interiorul dovleacului este înlăturat și o față înfricoșătoare sau amuzantă este sculptată în coaja rămasă. Dacă pui un suport pentru lumânare în interiorul dovleacului și apoi așezi capacul la final, felinarul este gata.

Ai o tradiție de Halloween care se potrivește cu atmosfera hygge? Scrie-ne în comentarii.

Descoperă mai mult

Noutăți: Decorațiuni pentru o casă confortabilă și primitoare

Culoarea anului 2023: Viva Magenta promovează optimismul și bucuria

Ghid: Cum să-ți alegi oglinda potrivită pentru locuința ta

Descoperă plantele și brazii artificiali pentru un Crăciun autentic

Găsește cel mai apropiat magazin JYSK

Primește sfaturi și asistență de la echipa JYSK și descoperă sortimentul nostru de produse în magazin.