Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

LIVRARE GRATUITĂ pentru toate comenzile online | Indiferent de valoarea comenzii 
Din cauza numărului mare de comenzi, termenul de livrare poate fi mai mare pentru comenzile online

Vază din ceramică cu detalii în relief și suport pentru lumânări din lemn de mango

Noutăți: Decorațiuni din materiale naturale pentru o casă primitoare

De două ori pe an, o întrebăm pe Tina Niemann, Category Buyer-ul nostru pentru departamentul de decorațiuni interioare, care sunt articolele ei preferate din cele nou intrate în sortimentul nostru și cum ne putem decora casa cu ele într-un mod cât mai creativ.

„Simt că această perioadă are nevoie de o atmosferă primitoare, de momente de bucurie cu prietenii și familia – și cel mai important, de atmosfera autentică ”hygge”. Acesta este motivul pentru care am selectat trei articole care îți vor lumina și înfrumuseța casa”, ne spune Tina.

Vaza INGBERT

 

Primul obiect decorativ este vaza INGBERT – o vază elegantă și clasică, cu o notă retro, datorită modelului în relief de pe partea superioară. Forma sa rotundă o face atractivă fără să iasă foarte mult în evidență. Cu modelul glazurat de culoare crem și petele unice de culoare mai închisă, fiecare vază INGBERT este unică. Așează buchetul artificial LAUST în vaza INGBERT pentru a te bucura de o piesa de decor în perfectă armonie – buchetul se asortează cu vaza datorită nuanțelor sale blânde de crem, roz și verde și împreună vor adăuga căldură și confort casei tale.

 

Combinația dintre vaza de culoare crem, pestriță și lemnul brut al suporturilor pentru lumânări creează o atmosferă liniștită și relaxantă în casa ta, mai ales dacă adaugi și un buchet de flori proaspete sau unul artificial precum este buchetul LAUST.

Suportul din lemn pentru lumânări JOHAN

 

Al doilea obiect decorativ al noii colecții este suportul din lemn pentru lumânări JOHAN, realizat din lemn de mango. Suporturile pentru lumânări sunt de obicei decorațiuni subtile, însă suportul JOHAN se remarcă datorită frumuseții materialelor naturale. Podelele și mobilierul din lemn de esență tare sunt un element de bază al multor case bine decorate din întreaga lume și, recent, lemnul de esență tare a devenit, de asemenea, un material foarte popular în amenajarea interioară și decorul casei. Speciile de lemn mai închise, în special, au cunoscut o renaștere, iar suportul pentru lumânări JOHAN este potrivit pentru orice casă.

Vaza TOMMY

Trei vaze mari de podea în culorile verde, maro și bej
Vază TOMMY Ø26x44cm gri/maro
135 Lei/buc
179 Lei /buc
REDUCERE 24%

 

Al treilea articol de decor preferat de Tina este vaza de mari dimensiuni TOMMY. Una dintre tendințele actuale constă în decorarea locuințelor cu vaze care au un volum mare și sunt sunt așezate pe podea. Vaza TOMMY este o alegere excelentă pentru acest tip de decor – cu ea, poți adăuga verticalitate decorului casei tale. Culoarea vazei este un amestec de nuanțe de maro, verde și gri, care îi conferă un aspect rustic, de pământ. Din acest motiv, se va potrivi indiferent de stilul în care este decorată casa ta. Vaza TOMMY este perfectă și pentru ramura de copac artificial INGVALD cu florile sale galbene.

Citește și 3 lenjerii de pat noi cu aspect lejer, ideale pentru vară

Vază mare cu ramuri pe rama unei canapele cu perne gri
Vază TOMMY Ø26x44cm gri/maro
135 Lei/buc
179 Lei /buc
REDUCERE 24%

Descoperă mai mult

Spiridușii de Crăciun își fac apariția în casa ta

Idei simple și accesibile pentru o masă de Crăciun care să impresioneze

9 sfaturi pentru iluminatul de Crăciun în aer liber

Descoperă plantele și brazii artificiali pentru un Crăciun autentic