Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Gelasakis - apartamente mobilate

Vacanță in stil cu JYSK

În inima capitalei Cretei se află Tertsa Suites, nou construită de Gelasakis Touristiki OE. Aceste apartamente reprezintă o destinație de top pentru călătorii din întreaga lume, care vin în Creta pentru a experimenta cultura bogată și antică.

Atunci când a fost necesar să fie mobilate, proprietarul Gelasakis Touristiki OE, Spiros Gelasakis, a contactat JYSK.
Rezultatul acelei convorbiri telefonice a fost o colaborare complexă și ambițioasă în ceea ce privește decorarea, unde JYSK avea să furnizeze paturi, saltele, noptiere și multe altele pentru a mobila apartamentele luxoase.

Expertiza la interior și exterior

Fiecare element, atât în interior, cât și în exterior, a fost selectat cu grijă pentru a asigura confortul și stilul scandinav, reflectând cel mai înalt angajament pentru satisfacția oaspeților.

Cu un proiect atât de complex, comunicarea, acordurile de livrare și angajații bine informați sunt esențiale pentru succes. Din fericire, proprietarul Spiros Gelasakis a făcut alegerea potrivită atunci când a avut încredere în JYSK.

"Am dorit să decorăm noua noastra construcție Tertsa Suites în Heraklion, iar JYSK a fost o alegere excelentă. Experiența noastră, începând de la ghidarea foarte bună și comunicarea cu departamentul B2B, în combinație cu produsele de calitate la prețuri accesibile, a fost excelentă!" explică Spiros.

Lux si stil la prețul corect

Echiparea atâtor apartamente cu mobilier care nu oferă doar o atmosferă primitoare și unitară, ci și inspiră oaspeții să se relaxeze în vacanța lor, poate fi o sarcină dificilă.

Noroc că JYSK este specializat în stilul scandinav unic, apreciat de atâtea alte țări.

Cu varietatea noastră mare de produse, de la mobilier voluminos până la cele mai mici obiecte de decor, vom avea întotdeauna ceva potrivit pentru tine și proiectul tău.

Dacă îți dorești să mobiliezi propria companie sau doar vrei inspirație, nu ezita să contactezi echipa noastră competentă B2B. Ne-ar face plăcere să te ajutăm cu proiectul tău, așa cum am ajutat și Gelasakis Touristiki OE.
 


Ciprian Fratila - B2B Manager

Ne propunem să facem experiența ta cu JYSK B2B cat mai placută și fără întreruperi, pe cat posibil. Prin urmare, dacă ai întrebări, nelămuriri sau dorești doar o discuție despre următorul tău proiect, suntem aici pentru a te ajuta!

Nu ezita să ne contactezi prin unul dintre canalele de mai jos. Așteptăm să auzim de tine.

Număr de telefon: +40 31 631 00 52

E-mail: b2b-ro@JYSK.com

Contactează-ne