Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
KASSOE HOUSING ajută companiile să își găzduiască angajații

Locuințe pentru angajați cu JYSK B2B

Kassoe Housing este o companie daneză specializată în ajutarea afacerilor să ofere cazări potrivite angajaților lor. Fie că soluția trebuie să fie pe termen scurt sau lung, Kassoe Housing furnizează locuințe complet mobilate pentru până la 200 de persoane, aproape de șantierele de construcție sau oriunde altundeva este nevoie.

Este o inițiativă amplă, de aceea JYSK B2B este încântat să facă parte din acest proiect. Kassoe Housing apelează la noi pentru mobilier și decorațiuni pentru locuințele lor, și suntem mai mult decât bucuroși să le oferim tot ceea ce este necesar, cu livrare flexibilă, îndrumare de specialitate și prețuri accesibile.

A face din casă acasă

A fi nevoit să stai în cazările legate de muncă poate fi deprimant. Prin urmare, Kassoe Housing depune întotdeauna eforturi pentru a adăuga accente primitoare în locuințele lor, astfel încât clienții să simtă că le oferă angajaților lor un cămin, nu doar o locuință. În timp ce mobilierul precum canapelele și paturile sunt esențiale, obiectele decorative precum covoarele și plantele sunt cele care transformă locuința dintr-o coajă goală într-un cămin.

CO-CEO și COO al Kassoe Housing, Christian Høgstrup, este mai mult decât încântat de colaborările continue dintre JYSK B2B și Kassoe Housing.

"JYSK are o gamă largă de produse și livrare rapidă, ceea ce face să fie ușor pentru ei să se potrivească nevoilor noastre", spune Christian Høgstrup.

 

Lucrând sub presiune

Cu o bază mare de clienți, Kassoe Housing este o companie aglomerată. Acest lucru înseamnă că uneori, proiectele trebuie rezolvate în câteva zile. Din fericire, deoarece JYSK are o gamă largă de produse și cantități mari în stoc, suntem pregătiți să facem față chiar și celor mai provocatoare proiecte cu restricții de timp.

"Recent, am avut o comandă care trebuia livrată în doar trei zile. Dar JYSK a fost rapid și pregătit pentru livrare", spune Christian Høgstrup.


 


Ciprian Fratila - B2B Manager

Ne propunem să facem experiența ta cu JYSK B2B cat mai placută și fără întreruperi, pe cat posibil. Prin urmare, dacă ai întrebări, nelămuriri sau dorești doar o discuție despre următorul tău proiect, suntem aici pentru a te ajuta!

Nu ezita să ne contactezi prin unul dintre canalele de mai jos. Așteptăm să auzim de tine.

Număr de telefon: +40 31 631 00 52

E-mail: b2b-ro@JYSK.com

Contactează-ne