Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

JYSK SPRIJINĂ UCRAINA

Situația din Ucraina se schimbă de la o oră la alta, iar prioritatea JYSK este de a își proteja angajații și familiile lor, precum și de a sprijini refugiații care vin din Ucraina și pe cei încă nu au pleacat din Ucraina. 

Pentru a-i proteja pe angajații noștri, am decis în dimineața zilei de joi, 24 februarie, să închidem temporar toate cele 86 de magazine din Ucraina. 

De atunci, câteva magazine JYSK s-au redeschis în Ucraina, după ce colegii noștri din Ucraina ne-au transmis că își doresc să deschidă magazinele din zonele în care acest lucru este posibil, pentru a putea oferi sprijin local celor care au nevoie. 

Iată, pe scurt, ce facem pentru Ucraina:

  • Pentru a-i ajuta pe oamenii din Ucraina, biroul JYSK din Danemarca lucrează alături de Ministerul Danez de Externe și de Ambasada Ucrainei la Copenhaga pentru a dona produse relevante oamenilor care au plecat din țară. Distribuția produselor este coordonată de UN Refugee Agency, UNHCR (Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați).
  • În țările vecine - România, Polonia, Slovacia, Ungaria - echipele de Country Management lucrează pentru a realiza donații locale de produse relevante pentru organizații non-profit mari, care au cunoștințele și expertiza pentru a ajuta eficient un număr cât mai mare de refugiați.  
  • Mai multe informații despre donații găsiți aici
  • Echipe JYSK au fost formate în țările vecine cu Ucraina pentru a-i ajuta pe colegii care fug din calea conflictului și pentru a-i sprijini în găsirea unor opțiuni de cazare și locuri de muncă. 
  • JYSK a pus bazele unui fond de sprijin pentru ca orice angajat JYSK să poată dona și care va fi folosit de echipa de management a JYSK Ucraina. JYSK a donat pentru acest fond o sumă inițială de 1 milion DKK. Acest fond este folosit pentru a-i ajuta pe colegii din Ucraina.  
  • După închiderea temporară a celor 13 magazine JYSK din Rusia și a magazinului online, JYSK a decis să își încheie permanent activitățile din Rusia și să iasă de pe piața din Rusia

Ce facem în România

În România, lucrăm alături de partenerii noștri Hope and Homes for Children România pentru a sprijini populația din Ucraina, atât prin donații în produse, cât și prin ajutor financiar. 

Până acum, JYSK a donat perne, pături, prosoape și lenjerii de pat pentru centrul maternal din Sighetu Marmației, care a fost transformat în centru pentru refugiați, și pentru spitalul ucrainean din orașul Ivano-Frankivsk, aflat la 180 km de granița cu România.

Suntem în legătură permanentă cu partenerii noștri Hope and Homes for Children pentru a afla care sunt nevoile în fiecare moment și pentru a putea sprijini fundația în acțiunile de ajutare a copiilor și familiilor de refugiați.  

Cum poți ajuta în calitate de client?

Dacă doriți să vă implicați la nivel individual, puteți sprijini financiari refugiații ucraineni printr-o donație către o organizație non-profit care are experiența necesară pentru a ajuta în această situație. 

Distribuiți platforma cu informații pentru refugiații ucraineni aflați în România, https://dopomoha.ro, realizată de Code for Romania. Aceasta conține informații despre procedura de azil, centrele de refugiați din România, intrarea în România și drepturile refugiaților. 


NE DORIM PACE.