JYSK deschide un magazin in Constanța si ajunge la 74 de magazine în România

20.05.2022

Pe 4 aprilie, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK Nordic, inaugurează cel de-al doilea magazin din Constanța, ajungând astfel la 74 de unități în țară. Noul magazin JYSK din Constanța se află pe șoseaua Mangaliei nr. 195A și are o suprafață totală de 1160 mp. Deschiderea magazinului va fi marcată printr-un eveniment special. 

“Pregătim de ceva timp inaugurarea unui al doilea magazin JYSK în Constanța, unde suntem prezenți încă din 2010. Până acum, clienții ne găseau doar în zona de nord a orașului, dar odată cu deschiderea celui de-al doilea magazin și cei care locuiesc în sudul Constanței vor avea un magazin JYSK în apropiere. Credem că e important să fim aproape de clienții noștri, de aceea expansiunea este un proces foarte important pentru noi. Chiar săptămâna aceasta, când JYSK aniversează 40 de ani de existență, am sărbătorit prin extinderea într-o nouă țară, în Irlanda, unde tocmai am deschis un prim magazin. Marcăm și la nivel local aniversarea noastră printr-o campanie cu reduceri de până la 60%”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

Noul magazin JYSK Constanța își deschide porțile pe 4 aprilie, începând cu ora 08.00, când clienții sunt așteptați la evenimentul special de deschidere cu o mulțime de surprize, oferte de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. De asemenea, în săptămâna deschiderii, în magazinul JYSK Constanța din șoseaua Mangaliel nr. 195A vor exista oferte speciale, cu prețuri cu până la 75% mai mici la saltele, perne, plăpumi, mobilier, textile pentru casă și mobilier de grădină.

“Întreaga echipă a magazinului așteaptă cu nerăbdare deschiderea. Sperăm că joi ne vor vizita o mulțime de constănțeni, îi invităm să vină în magazin și să profite de ofertele foarte bune. Deschiderea coincide cu începutul sezonului de grădină, de aceea le-am pregătit constănțenilor oferte foarte bune în săptămâna inaugurării la mobilierul de grădină. Am pregătit oferte și la mobilierul de interior, produse pentru somn și decorațiuni pentru casă, așadar îi invităm pe clienți să viziteze noul magazin începând din 4 aprilie”, a declarat George Ivan, director de magazin JYSK Constanța.  

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Constanta .  Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.