JYSK Constanța din Centrul Comercial Tom se redeschide după un nou concept

22.05.2022

Pe 16 mai, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK Nordic redeschide magazinul din Centrul Comercial Tom într-un nou spațiu. Magazinul JYSK Constanța din Bulevardul Tomis nr. 391 va fi deschis după noul concept, Store 3.0, într-un spațiu cu aproximativ 20% mai mare. Redeschiderea magazinului va fi marcată printr-un eveniment special pentru clienți. 

“Am decis să mutăm magazinul din Centrul Comercial Tom, care a funcționat din 2014 în spațiul pe care clienții îl știu, într-un spațiu mai mare, care să le ofere o experiență mai plăcută celor care ne trec pragul. Pentru că magazinul este mai mare putem să și expunem mai multe produse, lucru pe care clienții îl vor aprecia. De asemenea, noul spațiu al magazinului, aflat tot în Centrul Comercial Tom, este amenajat acum după un nou concept, pe care noi îl numim Store 3.0. Designul nou este modern, primitor și prietenos, luminile sunt mai calde, podelele sunt din lemn și există colțuri inspiraționale care recrează colțuri de grădină, de living sau dining, astfel încât clienții să vadă cum ar arăta produsele JYSK la ei acasă”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

Redeschiderea magazinului JYSK Constanța Tom va avea loc pe 16 mai, începând cu ora 08.00, când clienții sunt așteptați la evenimentul special. Clienții vor avea parte de o mulțime de surprize, oferte de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o geantă frigorifică. De asemenea, în săptămâna deschiderii, în magazinul JYSK Constanța Tom vor exista oferte speciale, cu prețuri cu până la 75% mai mici la saltele, perne, plăpumi, mobilier, textile pentru casă și mobilier de grădină.

“Suntem bucuroși că ne mutăm în casă nouă, o casă mai mare și mai atractivă. Noul spațiu al magazinului se află în același centru comercial în care eram și până acum, așadar clienții ne vor găsi ușor și de acum înainte. Îi așteptăm pe clienți la petrecerea de redeschidere pe 16 mai. Le-am pregătit oferte speciale de redeschidere, așadar cei care plănuiesc să își achiziționeze ceva pentru casă au ocazia, începând de joi, să profite de prețurile foarte bune de la redeschidere”, a declarat Andrei Alexandru Aldea, Director de magazin JYSK Constanța 2.   

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Constanta. Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.