Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

15% REDUCERE SUPLIMENTARĂ pentru toate comenzile online

Copil la birou care se joacă jocuri video

Cum să îți alegi scaunul și biroul pentru gaming

Cele mai bune scaune și birouri de gaming sunt cele reglabile, pentru că le vei putea ajusta poziția ori de câte ori vrei pentru a se potrivi corpului tău. Nu există două persoane la fel în ceea ce privește înălțimea, greutatea și rezistența musculară, de aceea fiecare individ are preferințe individuale în ceea ce privește poziția șezutului. Iar când cei care se joacă sunt copii, este și mai important ca scaunul să fie reglabil, astfel încât acesta să rămână confortabil și să ofere sprijinul potrivit pe măsură ce copiii cresc.

Urmează aceste sfaturi pentru a-ți alege cel mai bun scaun și birou pentru gaming:  

1. Ce scaun de gaming să îți cumperi?

Cel mai bun scaun de gaming are un șezut confortabil care ajută la reglarea temperaturii corpului. În plus, are cotiere reglabile, înălțime și spătar ajustabile, astfel încât să-l poți seta exact cum vrei pentru a-ți satisface nevoile atunci când te joci. 

2. Cum să-ți reglezi scaunul pentru gaming 

Setează-ți scaunul astfel încât șoldurile și genunchii să fie aproximativ la același nivel. Asigură-te că picioarele tale pot ajunge la podea sau că ai un suport pentru picioare. Dacă genunchii sunt prea ridicați în comparație cu șoldurile, circulația sângelui va fi îngreunată. Dacă genunchii sunt prea jos, această poziție poate pune presiune pe zona lombară. Vezi ce ți se potrivește și ajustează scaunul așa cum te simți bine.

Când vine vorba de unghiul spătarului, nu există un singur răspuns. Trebuie să încerci mai multe poziții înainte de a te decide. Începe cu o înclinare mică și ajustează unghiul spătarului până vei ajunge la o poziție neutră a coloanei vertebrale.

În plus, setează cotierele astfel încât să îți menții coatele la un unghi de 90 de grade atunci când folosești mouse-ul sau tastatura.

 

Scaunul nostru de gaming JENSLEV în culorile negru și roșu are înălțimea reglabilă și un șezut foarte confortabil, cotiere reglabile și mecanism de înclinare, astfel încât să îți găsești poziția care ți se potrivește.

3. Poziția potrivită a tastaturii și mouse-ului

Atunci când coatele tale se află într-un unghi de 90 de grade, ar trebui să poți atinge tastatura și mouse-ul fără să-ți strângi umerii. De asemenea, asigură-te că nu trebuie să-ți îndoi încheieturile. Încearcă să-ți găsești o poziție relaxată, neutră și reglează scaunul de gaming pentru a găsi poziția în care te simți cel mai confortabil.

4. Unde să îți așezi monitorul

Încearcă să îți așezi monitorul la distanța unei lungimi de braț și nu te teme să faci ajustări. Ochii noștri sunt diferiți, deci poziția potrivită pentru tine ar putea fi mai aproape sau, din contră, puțin mai departe de monitor. Distanța ideală îți permite să identifici obiectele și personajele mici fără să fie nevoie să îți încordezi ochii. 

5. Monitorizează înălțimea și înclinarea scaunului

Atunci când stai în poziție verticală, ochii ar trebui să privească spre treimea superioară a ecranului. Dacă monitorul este prea ridicat, s-ar putea să fie nevoie să înclini gâtul ușor în sus. Dacă monitorul este setat prea jos, vei fi nevoit să menții o poziție a capului aplecată.

Citește mai multe despre cum să menții o poziție corectă a corpului. 

E cu atât mai bine dacă biroul tău de gaming arată și foarte cool. Un birou de gaming cu lumini LED va fi atracția camerei tale. 

6. Lasă-ți ochii să se odihnească

Atunci când folosim un monitor, de multe ori uităm să clipim pentru perioade mai îndelungate de timp. Dacă ne uităm la monitor pentru mai mult timp, atunci ochii noștri se usucă. De aceea, este o idee bună să faci câteva scurte exerciții cu ochii folosind această metodă: privește peste monitor la fiecare 20 de minute și focalizează un obiect la 5-10 metri distanță timp de cel puțin 20 de secunde.

7. Ia-ți câteva pauze și plimbă-te

Chiar și în mijlocul celui mai intens joc, asigură-te că ai parte de o pauză. Ori de câte ori jocul se intensifică sau termini un nivel, ridică-te și fa-ți un sandwich sau umple-ți din nou sticla cu apă.

Nu uita să rămâi hidratat - un birou de gaming cu suport pentru pahare te va împiedica să verși lichid pe tastatură.

O optimă circulație a sângelui și exercițiile care permit ochilor să se concentreze asupra obiectelor la distanțe diferite vor susține procesul de recuperare. Adu-ți aminte să faci cel puțin o pauză de 10 minute la fiecare oră.

De asemenea, ai grijă să ai parte de suficient aer curat. O plimbare scurtă în afara casei este o modalitate excelentă de a face o pauză și de a-ți limpezi creierul.

Asigură-te că te menții în formă - de exemplu, fă câteva exerciții simple de gimnastică. Atât corpul, cât și abilitățile tale în joc se vor bucura de ele.

Biroul LANGHOLM oferă o depozitare ușoară a echipamentului tău pentru gaming.

Descoperă mai mult

Un birou mai prietenos cu mediul cu produse din materiale sustenabile

Un birou mai prietenos cu mediul cu produse din materiale sustenabile

Idei de cadouri de Crăciun pentru el și ea

Idei de cadouri de Crăciun pentru el și ea

Creează atmosfera perfectă cu scaunul de gaming cu iluminat LED

Creează atmosfera perfectă cu scaunul de gaming cu iluminat LED

3 stiluri pentru amenajarea biroului de acasă care te vor face mai productiv

3 stiluri pentru amenajarea biroului de acasă care te vor face mai productiv