Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Sărbătorim împreună 45 de ani cu oferte excelente! Reduceri de până la 70% Vezi ofertele


O ofertă excelentă pentru compania ta: JYSK BUSINESS TO BUSINESS

REGULAMENT CAMPANIE BENEFICIEZI DE 25% REDUCERE LA CUMPĂRĂTURI DE MINIMUM 30 DE LEI
3 - 9 august 2023

I. Organizator

 I.1 Organizatorul campaniei publicitare este JYSK Romania SRL, societate romana, cu sediul in Bd. Mihail Kogălniceanu, Nr. 53, Clădirea Splay, Et. 5, 050104, Sector 5, București, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/15662/2013, cod unic de inregistrare fiscala RO18107744, reprezentata prin Director General, Bratu Alexandru.

 II. Durata campaniei

 II.1 Campania publicitara “Beneficiezi de 25% reducere la cumpărături de minimum 30 de lei” va avea loc in perioada 3 - 9 august 2023.

 II. 2 Campania publicitara va fi organizata si desfasurata in magazinele fizice JYSK din România.

 III. Drept de participare

 III.1 Campania “Beneficiezi de 25% reducere la cumparaturi de minimum 30 de lei” este accesibila persoanelor fizice și persoanelor juridice.

 IV. Descrierea mecanismului campaniei

Între 3 - 9 august 2023, clientii pot primi 25% reducere la articolele care nu sunt deja reduse, dacă fac cumpărături de minimum 30 de lei în magazinele fizice JYSK. Reducerea se acordă la casă și se scade din prețul întreg pentru articolele care nu sunt deja reduse. Promoția este valabilă numai în magazinele fizice. Reducerea nu se aplică articolelor din categoria Zilnic Preț Mic. Reducerea nu se aplică rezervărilor Click & Collect, seturilor și articolelor marcate ”Cumperi mai mult, plătești mai puțin”.

 V. Informarea participantilor conform Legii nr.677/2001

 V.1. Participarea la campania ”Beneficiezi de 25% reducere la cumparaturi de minimum 30 de lei” între 3 - 9 august 2023 implica obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament.

 V.2. Prin participarea la prezenta campanie publicitara, participantii sunt de acord ca datele lor de identificare sa intre in baza de date a JYSK Romania SRL, societate romana, cu sediul in Bd. Mihail Kogălniceanu, Nr. 53, Clădirea Splay, Et. 5, 050104, Sector 5, București, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/15662/2013, cod unic de inregistrare fiscala RO18107744, acestea putand fi folosite exclusiv pentru activitatile de marketing desfasurate de societate si partenerii sai, cu respectarea dispozitiilor legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

V.3. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001, participantii au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata JYSK Romania SRL, societate romana, cu sediul in Bd. Mihail Kogălniceanu, Nr. 53, Clădirea Splay, Et. 5, 050104, Sector 5, București.

Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor personale putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr.677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, participantii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

 VI. Modalitatea de Desfasurare

În cadrul acestei campanii, clienții care fac cumpărături de minimum 30 de lei în magazinele fizice JYSK în perioada 3 - 9 august 2023, pot primi 25% reducere la articolele care nu sunt deja reduse. Reducerea se acordă la casă și se scade din prețul întreg pentru articolele care nu sunt deja reduse. Promoția este valabilă numai în magazinele fizice. Reducerea nu se aplică articolelor din categoria Zilnic Preț Mic. Reducerea nu se aplică rezervărilor Click & Collect, seturilor și articolelor marcate ”Cumperi mai mult, plătești mai puțin”.

       LandingPage – clienții vor putea citi mai multe informații despre campanie pe www.jysk.ro/25-reducere , iar regulamentul poate fi consultat aici.  

VII. Acordarea reducerii

VII.1. Clienții vor primi reducerea de 25%, între 3 - 9 august 2023, la casa de marcat, și se scade din prețul întreg pentru articolele care nu sunt deja reduse. Reducerea este valabilă doar în magazinele fizice. Reducerea nu se aplică articolelor din categoria Zilnic Preț Mic. Reducerea nu se aplică rezervărilor Click & Collect, seturilor și articolelor marcate ”Cumperi mai mult, plătești mai puțin”.

 VIII. Dispozitii finale

 VIII.1. Prin participarea la campania “Beneficiezi de 25% reducere la cumparaturi de minimum 30 de lei”, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

 VIII.2. La cererea scrisa a acestora, adresata la Bd. Mihail Kogălniceanu, Nr. 53, Clădirea Splay, Et. 5, 050104, Sector 5, București, JYSK Romania SRL, se obliga sa actualizeze, sa stearga si sa-i informeze pe participanti despre datele lor personale prelucrate. De asemenea participantii sunt de acord sa primeasca informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Jysk Romania SRL,si de la partenerii sai cu grija selectati.

 VIII.3. In cazul in care organizarea campaniei publicitare este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, încheierea, prelungirea sau amânarea campaniei publicitare.

VIII.4 Organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice prezentul regulament prin act aditional de cate ori este necesar, cu informarea corespunzatoare a celor interesati si/sau a publicarii actului aditional pe www.JYSK.ro.