Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Severin deschidere

CÂȘTIGĂTOR

Câștigătoarea concursului organizat cu ocazia Marii Deschideri JYSK Suceava Iulius Mall este Novac Fica, care a ales ca produs preferat dulapul cu 3 uși și oglindă VEDDE. Felicitări, ați câștigat un card cadou JYSK de 1500 de lei. Veți fi contactată pe mail pentru detalii. 

Puteți vedea detaliile tragerii la sorți aici: 
https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/8965-marea-deschidere-jysk-severin-crihala
Identificatorul unic de concurs este adresa de mail cu care v-ati inregistrat in concurs. 

JYSK ROMÂNIA ANUNȚĂ DESCHIDEREA MAGAZINULUI JYSK DROBETA TURNU SEVERIN CRIHALA

Te așteptăm joi, 28 februarie, ora 8:00, în noul magazin JYSK Drobeta Turnu Severin Crihala din Strada Mihai Viteazul nr. 64, să sărbătorim deschiderea noului magazin JYSK Drobeta Turnu Severin Crihala și să bem o cafea împreună. În plus, te invităm să te bucuri de cadouri minunate și oferte incredibile cu ocazia deschiderii JYSK Drobeta Turnu Severin Crihala. 

Te așteptăm cu:

   Un mic dejun delicios. Începe dimineața cu o cafea proaspătă și un croissant între orele 8.00 - 10.00.

  150 de perne cu umplutură din pene de rață GRATIS. Oferim 150 de perne cu umplutură din pene de rață primilor cumpărători care achiziționează produse în valoare de minim 50 de lei.

  Oferte incredibile. Răsfoiește revista și alege-ți produsele preferate la prețuri incredibile cu ocazia deschiderii magazinului. Ofertele de deschidere sunt valabile în perioada 28.02 - 06.03 2019.

  Până la 10 rate fără dobândă! Prin CardAvantaj, Bonus Card și Star Card, numai cu ocazia deschiderii JYSK Drobeta Turnu Severin Crihala!

Ofertele speciale de deschidere sunt valabile doar în magazinul JYSK Drobeta Turnu Severin Crihala din Strada Mihai Viteazul nr. 64.

VEZI MAI MULTE DETALII DESPRE DESCHIDEREA JYSK DROBETA TURNU SEVERIN CRIHALA:

Eveniment Faceook Tulcea

Comunicat de presa JYSK Tulcea

Harta magazin JYSK Tulcea